Ματσάρα στο Φάληρο με επτά γκολ και «ερυθρόλευκη» αδυναμία στα στημένα

Metrosport Team08 Αυγούστου 2024

Την ήττα με 4-3 γνώρισε ο Ολυμπιακός από τη Νότιγχαμ σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» δέχθηκαν τέσσερα γκολ από στημένες φάσεις ενώ βελτίωσαν την επιθετική τους δραστηριότητα μετά την είσοδο των Ροντινέι, Βέλντε και Γιάρεμτσουκ.

Οι Άγγλοι ήταν οι πρώτοι που απείλησαν όταν στο ένατο λεπτό της αναμέτρησης ο Σανγκαρέ έκανε το πρώτο σουτ στο παιχνίδι αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Τζολάκη. Οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν με κεφαλιά του Ζέλσον Μαρτίνς, η οποία όμως δεν απείλησε στον Σέλς. 

Στο 15ο λεπτό μετά από αδράνεια της άμυνας του Ολυμπιακού η Νότιγχαμ άνοιξε το σκορ όταν ο Άντερσον εκτέλεσε το κόρνερ, ο Γουντ πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Γέιτς πρόλαβε τον Στάμενιτς και με κεφαλιά νίκησε τον Τζολάκη για το 0-1. 

Οι Πειραιώτες κέρδισαν μέτρα στο γήπεδο και προσπάθησαν να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή και εννέα λεπτά αργότερα έφτασαν στην ισοφάριση όταν ο Κοστίνια βρήκε τον Ζέλσον Μαρτίνς στα δεξιά της μεγάλης περιοχής και εκείνος πέρασε τη μπάλα πάνω από το κεφάλι του Μουρίλο και εκτέλεσε με το αριστερό τον Σελς για το 1-1. 

Δύο λεπτά πριν οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια η Νότιγχαμ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τζολάκη και ο Κρις Γουντ έκανε το 1-2 σε κενή εστία. 

Οι Άγγλοι είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης και έφταναν στην περιοχή του Τζολάκη κυνηγώντας ένα τρίτο τέρμα. Στο 61ο λεπτό ο Άντερσον σημάδεψε το δοκάρι με εκτέλεση φάουλ, ο Γουντ στην επαναφορά δεν βρήκε καλά την μπάλα και ο Γέιτς σκόραρε με το κεφάλι για το 1-3.

Επτά λεπτά αργότερα η Νότιγχαμ έφτασε και σε τέταρτο τέρμα όταν ο Ελάνγκα πήρε τη μπάλα από δεξιά, απέφυγε Μπακούλα και Αποστολόπουλο και εκτέλεσε τον Τζολάκη με το αριστερό για το 1-4. 

Οι αλλαγές του Μεντιλίμπαρ έδωσε άλλη πνοή στην επίθεση του Ολυμπιακού, ο οποίος απείλησε στο 74' με κεφαλιά του Γιάρεμτσουκ ενώ ο ίδιος παίκτης Βέλντε, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Σελς και ο Πορτογάλος εξτρέμ πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 2-4. 

Ο Ολυμπιακός συνέχισε να πιέζει και στο 89ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 3-4 με τέρμα του Βέλντε. 

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Ολυμπιακός: Τζολάκης, Κοστίνια, Ρέτσος, Πιρόλα, Αποστολόπουλος, Στάμενιτς, Έσε, Τσικίνιο, Μάρτινς, Μασούρας, Κωστούλας.

Νότιγχαμ: Σελς, Αϊνα, Μουρίγιο, Μπολί, Γουίλιαμς, Σανγκαρέ, Άντερσον, Γκιμπς-Γουάιτ, Ντομίνγκες, Γέιτς, Γουντ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.