Ματσάρα στην Καισαριανή, πληγώθηκε στο τέλος ξανά ο Πανσερραϊκός

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2023

Έχασε τεράστια ευκαιρία να φύγει με το διπλό από την Καισαριανή ο Πανσερραϊκός καθώς ισοφαρίστηκε στο φινάλε της αναμέτρησης με την Κηφισιά (4-4) για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. 

Η ομάδα των Σερρών είδε τον Μποτία να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και για δεύτερο παιχνίδι έχασε τη μπουκιά μέσα από το στόμα της. Να θυμίσουμε ότι και στο ματς με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα είχε ισοφαριστεί στο φινάλε. 

Οι παίκτες του Πάμπλο Γκαρσία έκανε ένα εκρηκτικό ξεκίνημα και στο 22ο λεπτό προηγούνταν ήδη με 3-0. Στο 4ο λεπτό πήραν το προβάδισμα όταν μετά από πλάγιο φάουλ, η άμυνα της Κηφισιάς δεν κατάφερε να διώξει. Ο Δεληγιαννίδης έκλεψε, προσποιήθηκε τους αντιπάλους του και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 12΄μετά από απομάκρυνση από την άμυνα της Κηφισιάς, ο Στάικος έκανε το σουτ στην κίνηση εκτός περιοχής και κέρδισε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων κάνοντας το 2-0 ενώ 10 λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μούργου από τα δεξιά, ο Μπέργκστρομ με καρφωτή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Η Κηφισιά μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και μείωσε αρχικά σε 3-1 στο 56΄όταν Κωνσταντακόπουλος σκόραρε στο επαγγελματικό ντεμπούτο του. Μετά από την πάσα από τον Μποτία, ο νεαρός κοντρόλαρε και από δύσκολη γωνία νίκησε τον Χόβαν.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα στο 72ο λεπτό όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, η μπάλα βρήκε στο γόνατο του Οζέγκοβιτς, ο οποίος έκανε την κίνηση και κατέληξε στα δίχτυα του Χόβαν.

Ο Πανσερραϊκός βγήκε στην αντεπίθεση, προσπάθησε να γίνει απειλητικός και πέντε λεπτά αργότερα σημείωσε και τέταρτο γκολ. Μετά από γέμισμα στην περιοχή, η μπάλα έμεινε για αρκετά δευτερόλεπτα σε αυτή και ο Πηλέας έκανε το σουτ δίνοντας ξανά αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του. 

Οι γηπεδούχοι κυνήγησαν ένα ακομη γκολ και το σημείωσαν στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τετέι. Μετά από γέμισμα που έγινε από τα δεξιά, ο Τετέι έπιασε την κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για 3-4.

Η πίεση συνεχίστηκε και έφερε καρπούς για τους γηπεδούχους, οι οποίοι κατάφεραν με τον Μποτία να ισοφαρίσουν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και να πάρουν το βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις της αναμέτρησης:

ΚΗΦΙΣΙΑ: Κρίστινσον, Μασούρας, Βαφέας, Μποτία, Λούμορ, Πέιος, Παπασάββας, Μπαρμπόσα, Ιλίεβ, Μπιφουμά, Οζέγκοβιτς

 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Χόβαν, Μπέργκστρομ, Χάγιεκ, Πεταυράκης, Πηλέας, Ουεντραόγκο, Στάικος, Δεληγιαννίδης, Μούργος, Χατζηστραβός, Άλεκσιτς

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.