Ματσάρα με οχτώ γκολ και από ένα βαθμό Ίντερ και Γιουβέντους

Metrosport Team27 Οκτωβρίου 2024

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι Ίντερ και Γιουβέντους μοιράστηκαν βαθμούς μένοντας στο 4-4 για το ιταλικό πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Ζιελίνσκι μόλις στο 15ο λεπτό αλλά πέντε λεπτά αργότερα ο Ντούσαν Βλάχοβιτς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 της Γιουβέντους. Η «μεγάλη κυρία» πήρε το προβάδισμα με τον Γουέα στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης αλλά η Ίντερ πίεσε και στο 35' έφτασε στην ισοφάριση με τον Μκιταριάν ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ζιελίνσκι έκανε το 3-2 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.  

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 53ο λεπτό βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα για τέταρτη φορά με τον Ντάμφρις αλλά η Γιουβέντους ανέβασε στροφές και προσπάθησε να γίνει επικίνδυνη για την αντίπαλη εστία. Στο 71ο λεπτό μείωσε σε 4-3 με τον Γιλντίζ ενώ 10 λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα στα διχτυα για δεύτερη φορά διαμορφώνοντας το τελικό 4-4. 

Ίντερ: Ζόμερ, Παβάρ (63' Μπίσεκ), Ντε Φράι, Μπαστόνι, Ντάμφρις, Ζιελίνσκι (63' Φρατέζι), Μπαρέλα, Μικίταριαν, Ντιμάρκο (77' Νταρμιάν), Μαρτίνες, Τουράμ (87' Ταρεμί)

Γιουβέντους: Ντι Γκρεγκόριο, Καμπιάζο, Καλούλου, Ντανίλο (77' Γκάτι), Καμπάλ, Λοκατέλι, ΜακΚένι (83' Τουράμ), Γουεά (62' ΓΙλντίζ), Φατζόλι (62' Σαβόνα), Κονσεϊσάο, Βλάχοβιτς (77' Εμπανγκουλά)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.