Ματίγια: «Στον Άρη ανέκτησα την χαρά για το ποδόσφαιρο-Έχει αβαντάζ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ»

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2024

Για την επιστροφή του στο «Κλ. Βικελίδης» με τη φανέλα της Καλλιθέας και τη φετινή παρουσία του Άρη μίλησε στο Metropolis 95.5 ο Χαβιέ Ματίγια.

«Ηταν ιδιαίτερη στιγμή για μένα. Περίμενα μία αντίδραση, αλλά όχι σε αυτό το σημείο. Ήταν η πρώτη φορά που βρέθηκα σε αυτό το γήπεδο ως αντίπαλος και ήμουν μπερδεμένος. Ήταν ευχάριστη στιγμή» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Συνάντησα καλούς φίλους. Είναι αυτοί που... επιβίωσαν από εκείνη την περίοδο, έχω καλή σχέση με Βέλεθ και Κουέστα και είναι σημαντικό που συνεχίζουν να βοηθούν την ομάδα».

Για τους πολλούς Ισπανούς που αγωνίζονται στον Άρη σημείωσε: «Είναι απίστευτο, έχει τους περισσότερους Ισπανούς από ομάδες εκτός Ισπανίας. Πιστεύει σε αυτό το μοντέλο και το στηρίζει, είναι ένα στυλ που του ταιριάζει και τον βοηθάει να αποκτήσει συνοχή».

Ρωτήθηκε τι του έδωσε ο Άρης και απάντησε: «Προερχόμουν από δύο σοβαρούς τραυματισμούς, ήταν μία δύσκολη περίοδος για εμένα. Δεν ήταν το συμβόλαιο. Είχα εμπιστοσύνη στον Πάκο Ερέρα, τον γνώριζα από την Βιγιαρεάλ και είχα ακούσει καλά λόγια για τον Άρη. Με βοήθησαν πολύ οι Ισπανοί. Ήταν η πρώτη μου φορά εκτός Ισπανίας και δεν ήταν εύκολη απόφαση, αλλά ήμασταν χαρούμενοι και σιγά σιγά ανέκτησα την χαρά για το ποδόσφαιρο. Επίσης, οι Ισπανοί με τους Έλληνες έχουν πολλά κοινά».

Για τη φετινή εικόνα του Άρη υπογράμμισε: «Σε σχέση με τα προηγούμενα δύο χρόνια η απόσταση από τις πρώτες ομάδες έχει μικρύνει. Έτσι το βλέπω εγώ. Μου αρέσει το στυλ της ομάδας, το ζητούμενο, όμως, δεν είναι να βρεθείς στην κορυφή, αλλά να διατηρηθείς εκεί και αυτό είναι το σημαντικό για τον Άρη».

Για το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Άρης, τέλος, τόνισε: «Υπάρχει το τι θέλω, αυτό το καταλαβαίνουν όλοι. Αγωνιστικά, ο Άρης έχει αβαντάζ γιατί έχει να παίξει με την Τσέλσι και είχε προηγηθεί το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Θα δώσει τρία ματς σε μία εβδομάδα και δεν θα είναι φρέσκος. Ο Άρης φέτος έχει καλή προσέγγιση στα ντέρμπι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.