Ματίγια: «Οικογένειά μου ο Άρης, έγραψα ιστορία σε αυτό το γήπεδο»

Metrosport Team20 Οκτωβρίου 2024

Ένας παλιός γνώριμος επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής (20/10) ως αντίπαλος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για να αγωνιστεί κόντρα στον Άρη.

Ο λόγος για τον Χαβιέ Ματίγια, ο οποίος τίμησε στο παρελθόν τη φανέλα του Άρη και, πλέον, αγωνίζεται στην Athens Καλλιθέα.

Ο Ισπανός μέσος μετά το ματς μίλησε για την επιστροφή του ως αντίπαλος στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και τα συναισθήματα που το προκάλεσε το γεγονός.

«Ήταν ιδιαίτερη μέρα για εμένα, περίμενα να επιστρέψω εδώ και δύο χρόνια. Έχω ωραίες αναμνήσεις. Αυτήν την ομάδα την νιώθω σαν οικογένεια. Είναι ένα γήπεδο που έγραψα ιστορία», δήλωσε αρχικά.

 Για την αποθέωση από τους φίλους του Άρη δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή ήξερα τι θα συμβεί. Στην Ελλάδα περάσαμε τρελές στιγμές μαζί, η οικογένειά μου πέρασε υπέροχα εδώ, αλλά ήταν περίεργα που έπρεπε να παίξω ως αντίπαλος εδώ». 

Για την πολυάριθμη ισπανική παρουσία στον Άρη τόνισε: «Είναι πολλοί, τους βλέπω σε όλα τα παιχνίδια, βρίσκονται σε καλή κατάσταση και αποδίδουν αυτή τη στιγμή. Εχω φίλους εδώ, οι περισσότεροι είναι από την Ισπανία και τους γνωρίζω». 

Για το ματς, σημείωσε: «Ξέραμε από την αρχή ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι αλλά ήρθαμε να παίξουμε γενναία και να έχουμε ωραία προσωπικότητα για να προσπαθήσουμε να πάρουμε κάτι από την αναμέτρηση. Όταν μείναμε με δέκα παίκτες τα πράγματα έγιναν δύσκολα. Άρχισαν να νιώθουν πιο άνετα και έπαιζαν με περισσότερη αυτοπεποίθηση. Τώρα πρέπει να σκεφτούμε τα δικά μας λάθη και να αντιδράσουμε. Πρέπει να σκεφτούμε το μέλλον».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.