Ματιγάκης: «Ο Κουλιεράκης ήθελε να αναδειχτεί μέσα από τον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team14 Αυγούστου 2024

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης ετοιμάζεται να κάνει το μεγάλο βήμα στην Bundesliga και στη Βόλφσμπουργκ και ένας από τους ανθρώπους που μπορούν να αισθάνονται χαρούμενοι από τη διαφαινόμενη εξέλιξη στην καριέρα του, είναι ο Νώτης Ματιγάκης. Ο προπονητής του στην ακαδημία των Χανίων, από την οποία ξεπήδησε, μίλησε στην εκπομπή «Τρίτο ημίχρονο» του Metropolis 95.5.

Αναφερόμενος στην εικόνα του Κουλιεράκη στον αγώνα ρεβάνς με τη Μάλμε και στη συνέχεια της καριέρας του, σχολίασε: «Αν ο ΠΑΟΚ έπαιρνε την πρόκριση, θεωρώ ότι θα ήταν ο MVP του. Είχα πει παλαιότερα στο Metropolis 95.5, ότι ο Ντίνος δεν έχει ταβάνι και συνεχίζω να το πιστεύω. Έχουμε να δούμε πολλά ακόμη από τον Ντίνο στην καριέρα του» και τόνισε για την προοπτική της Bundesliga: «Η Γερμανία είναι πρωτάθλημα που του ταιριάζει, με ομάδες που έχουν δυναμικούς στόπερ. Ο Ντίνος σκέφτεται πολύ, είναι δημιουργικός στόπερ συμμετέχει στο build up και θεωρώ ότι θα του ταιριάξει το παιχνίδι».

Ο Νώτης Ματιγάκης εκτιμά ότι: «Σε 1-2 χρόνια πιστεύω ότι θα απασχολήσει τα τοπ κλαμπ της Ευρώπης. Δεν έχω μιλήσει ακόμη μαζί του, ξέρω όμως ότι ζει το όνειρο του». Ο παλιός προπονητής του διεθνή στόπερ αναφέρθηκε και στο όνειρο που είχε όταν βρέθηκε στον ΠΑΟΚ: «Οταν πέρασε δοκιμαστικά από τον ΠΑΟΚ μου είχε πει: «Με φαντάζεστε να παίζω κι εγώ με τόσο κόσμο στην Τούμπα;» Και τελικά φτάσαμε να φωνάζει όλη η Τούμπα το όνομα του».

Κατέληξε λέγοντας: «Ο Ντίνος ήθελε να βγει μέσα από την ομάδα που τον ανέδειξε. Να είναι εδώ και να προχωρήσει μέσα από τον ΠΑΟΚ. Δεν σκεφτόταν τη μεταγραφή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.