Ματιγάκης: Κοντεκάς αλά... Κουλιεράκη

Metrosport Team29 Αυγούστου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νώτης Ματιγάκης, με τον υπεύθυνο της ακαδημίας «Calcetto FC» να μιλάει για την περίπτωση του Λευτέρη Κοντεκά, ο οποίος θα ενταχθεί στην Κ15 του ΠΑΟΚ, ακολουθώντας τον δρόμο του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη.

Αρχικά ανέφερε: «Νομίζω ότι δεν υπήρχε ποτέ αμφιβολία για το ταλέντο που υπάρχει στην Ελλάδα, στους άλλους τομείς αδυνατούμε. Θεωρώ ότι τα τελευταία χρόνια στον ΠΑΟΚ έχει στηθεί ένα δίκτυο και μία παρακολούθηση παιδιών σε όλη την Ελλάδα ενώ υπάρχει μεγάλη πρόοδος και στην εκπαίδευση των παικτών, κάτι που φαίνεται από την άνοδο αρκετών από τα τμήματα υποδομής στην πρώτη ομάδα».

Εν συνεχεία πρόσθεσε: «Πρώτα ο Κουλιεράκης, έπειτα ο Πολιτάκης ενώ τώρα ο Λευτέρης είναι ο τρίτος παίκτης που ανεβαίνει από την Κρήτη και την ακαδημία μας στον ΠΑΟΚ. Υπάρχει καθημερινή επικοινωνία αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές που μπορεί να ενδιαφέρουν την ομάδα».

Προσθέτοντας: «Αυτό που κάνουμε εμείς σαν ακαδημία, είναι το να περάσουμε μία σωστή νοοτροπία στα παιδιά. Υπάρχει ένας δύσβατος δρόμος με δυσκολίες, η ζωή ενός παιδιού που θέλει να ακολουθήσει την ποδοσφαιρική καριέρα είναι διαφορετική από τους συνομήλικους του και αυτός είναι ένας τομέας στον οποίο στοχεύουμε και δουλεύουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.