Μάθιου Πέρι: Αυτές ήταν οι τρεις θανάσιμες δόσεις κεταμίνης

Παναγιώτα Απέργη18 Αυγούστου 2024

Φως στα αίτια θανάτου του Μάθιου Πέρι προσπαθούν να ρίξουν οι αμερικανικές αρχές, με τις αποκαλύψεις του βοηθού του διάσημου ηθοποιού να ξεθολώνουν λίγο το τοπίο.

Όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμά του το eonline.com, ο βοηθός του τηλεοπτικού Τσάντλερ, Κένεθ Ιουαμάσα, φέρεται να αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός ζήτησε η τρίτη και, όπως αποδείχθηκε, θανατηφόρα δόση κεταμίνης του να είναι «μεγάλη».

Μάλιστα, ανήμερα του θανάτου του, ο βοηθός του τού έκανε ένεση μια δόση από την ουσία που είναι γνωστή για τις επιδράσεις της στην ψυχολογία, ενώ μόλις 4 αργότερα του χορήγησε μία δεύτερη δόση.

Σαράντα λεπτά αργότερα, ο Πέρι του ζήτησε άλλη μια ένεση και να ετοιμάσει το υδρομασάζ, λέγοντάς του: 

«''Πυροβόλησέ με'' με ένα μεγάλο».

Αφού χορήγησε και την τρίτη δόση στον ηθοποιός, ο Κένεθ Ιουαμάσα έφυγε για εξωτερικές εργασίες και, όταν επέστρεψε, βρήκε τον Πέρι νεκρό στο τζακούζι.

Κατά πληροφορίες, ο βοηθός του ηθοποιού δεν είχε προηγούμενη ιατρική εκπαίδευση προκειμένου να χορηγεί στον Πέρι τις δόσεις του φαρμάκου, ενώ η εισαγγελία υποστήριξε ότι περίπου 20 φιαλίδια κεταμίνης παραδόθηκαν στον Πέρι μεταξύ Σεπτεμβρίου και Οκτωβρίου  με αντάλλαγμα 55.000 δολάρια.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.