Ματαρίτα: «Έρχομαι στη Θεσσαλονίκη για να συζητήσω με τον Άρη»

Πέτρος Χαριζακλής18 Ιουνίου 2023

Το απόγευμα της Κυριακής (18/6) ο Άρης ήρθε σε συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές, τους Ματαρίτα και Φατόρε, για την περαιτέρω ενίσχυσή του μετά την απόκτηση του Ντομαγκόι Πάβισιτς.

Το Metrosport.gr επικοινώνησε με τον διεθνή Κοσταρικανό, Ρόλαντ Ματαρίτα. Ο 28χρονος αριστερός μπακ βρισκόταν στις ΗΠΑ κατά τη συνομιλία μας και περίμενε το αεροπλάνο που θα τον μετέφερε στην Ελλάδα. Μετά τις απαραίτητες συστάσεις μπήκαμε απευθείας στο... ψητό. 

Η ερώτηση αφορούσε αν έρχεται στη χώρα μας για λογαριασμό του Άρη. «Ναι» απάντησε μονολεκτικά. Στη συνέχεια προσπαθήσαμε να μάθουμε λεπτομέρειες και αν όλα έχουν συμφωνηθεί ή απλά έρχεται να συζητήσει με τους ανθρώπους των «κιτρινόμαυρων». «Έρχομαι να κουβεντιάσω πρώτα, δεν ξέρουμε τι θα συμβεί» τόνισε και συνέχισε: «Ταξιδεύω για να δω τον ατζέντη μου που είναι στην Ελλάδα. Στη συνέχεια θα μιλήσουμε με τους ανθρώπους του Άρη».

Στη συνέχεια τον ρωτήσαμε για την πρόταση του Άρη και τι θα τον έκανε να συμφωνήσει με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ήταν κατηγορηματικός. «Δεν ξέρω λεπτομέρειες, απλά ο ατζέντης μου μου είπε να ταξιδέψω στην Ελλάδα και θα μου εξηγήσει τις λεπτομέρειες από κοντά. Δεν έχω κάτι άλλο να δηλώσω, αλλά δεν υπάρχει κάτι υπογεγραμμένο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.