Μαστρανέστης: «Πώς έπεισε η Μπενφίκα τον Βαγγέλη Παυλίδη»

Metrosport Team02 Ιουλίου 2024

Ο γνωστός γυμναστής, Απόστολος Μαστρανέστης, οποίος συνεργάζεται εδώ και χρόνια με τον Βαγγέλη Παυλίδη, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 και μίλησε για τη μεταγραφή του Έλληνα επιθετικού στη Μπενφίκα.

Αναλυτικά όσα είπε: «Βρεθήκαμε για πρώτη φορά με τους ανθρώπους της Μπενφίκα συναντηθήκαμε στην Αθήνα, στο πλαίσιο των υποχρεώσεων της Εθνικής. Από την αρχή ήταν πολύ πιεστικοί και είχαν κάνει ένα πολύ καλό σκάουτινγκ για τον Βαγγέλη. Ήταν ο μοναδικός στόχος της πορτογαλικής ομάδας για την κορυφή της επίθεσης.

Το ενδιαφέρον των άλλων ομάδων για τον Βαγγέλη μπήκε σε δεύτερη μοίρα, γιατί το ενδιαφέρον των Πορτογάλων ήταν πολύ μεγάλο. Στην Μπενφίκα πιστεύουν ότι την επόμενη τριετία θα αποδείξει ότι είναι ένας πολύ καλός επιθετικός, που ανήκει στον κορυφαίο επίπεδο. Η ρήτρα των 100 εκατ. ευρώ δείχνει και το πλάνο της Μπενφίκα, γιατί δεν θέλει να τον χάσει με λιγότερα χρήματα. 

Ήταν πολύ σημαντικό για τον Βαγγέλη που έφυγε πολύ μικρός από την Ελλάδα. Επίσης, είναι προϊόν δουλειάς και το ξέρει και ο ίδιος και δεν το έχει εγκαταλείψει. Εξίσου σημαντικό είναι ότι δεν είχε τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω του, δούλευε αθόρυβα και έφτασε να κάνει μια πολύ μεγάλη μεταγραφή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.