Μαστρανέστης: «Ο Χατζηδιάκος θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ-Η Μπενφίκα με ρώτησε για τον Κωνσταντέλια»

Metrosport Team02 Σεπτεμβρίου 2024

Ένας προπονητής που έζησε τον Χατζηδιάκο, όταν έπαιζε με τον Βαγγέλη Παυλίδη στην Αλκμάαρ, ο Απόστολος Μαστρανέστης, μίλησε στο Metropolis 95.5 αποκαλύπτοντας ότι ο διεθνής αμυντικός τα έχει βρει με τον ΠΑΟΚ και το μόνο που απομένει είναι η συμφωνία με την Κάλιαρι.

«Είναι πολύ σημαντικό να ενδιαφέρονται για τα παιδιά αυτά κορυφαίες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ. Η μεταγραφή έχει να κάνει με την στάση του ΠΑΟΚ στις διαπραγματεύσεις με την Κάλιαρι και τον Παντελή. Εγώ ξέρω ότι θα έρθει στον ΠΑΟΚ, είχε πει ότι σε αυτή τη φάση θέλει να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Εκτός του ότι είμαι εγώ εδώ, που έχουμε εξαιρετική σχέση, πέρα από προπονητή-παίκτη και σαν οικογένειες, θα είναι κοντά και με την οικογένεια του Παυλίδη» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είναι σημαντικό να γνωρίζει κόσμο και γι' αυτό θέλει να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Του Παντελή η οικογένεια είναι στην Ολλανδία. Μιλήσαμε σήμερα το πρωί. Ποσοστό δεν μπορώ να πω, αλλά περιμένει την κατάληξη των διαπραγματεύσεων ΠΑΟΚ-Κάλιαρι. Θέλει να έχει επικοινωνία και με τον προπονητή του ΠΑΟΚ για να δει τι σκέφτεται. Νομίζω πως ο ίδιος τα έχει βρει με τον ΠΑΟΚ και αν όχι, είναι πολύ κοντά. Ο λόγος που είναι στον αέρα η μεταγραφή, έχει να κάνει με το ότι άφησαν τελευταία την διαπραγμάτευση ΠΑΟΚ-Κάλιαρι. Είναι ευχής έργον να έρθει στον ΠΑΟΚ».  

Για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του σημείωσε: «Ο Παντελής φημίζεται ότι διαθέτει τρομερή ποιότητα για κεντρικός αμυντικός. Είναι ένα παιδί που έχει μεγαλώσει στην Ολλανδία και του αρέσει να χτίζει το παιχνίδι από πίσω. Αν δείτε αποφεύγει τη μεγάλη πάσα, έχει αντίληψη και διαβάζει τις φάσεις. Του λείπει το ύψος, αλλά το καλύπτει με το μυαλό του. 

Έτσι όπως παίζει ο ΠΑΟΚ, θα βοηθήσει πολύ γιατί θα καθοδηγεί καλά από πίσω. Αυτός ήταν ένας από τους λόγους για τους οποίους δεν έπιασε στην Κάλιαρι. Έπαιζε για την παραμονή της και, συνήθως, ήθελε να φύγει γρήγορα η μπάλα από την περιοχή. Οπότε ψάχνει να βρει μία ομάδα που θα κάνει build up». 

Για τον Βαγγέλη Παυλίδη υπογράμμισε: «Ο Παυλίδης ξεκίνησε εξαιρετικά στη Μπενφίκα, σκόραρε και στο πρωτάθλημα. Πούλησε δύο βασικούς παίκτες και έχει κάποια προβλήματα στην αναζήτηση για τους αντικαταστάτες τους. Ψάχνει και νέο προπονητή. Ο Βαγγέλης, πάντως, είναι ικανοποιημένος, του αρέσει και τα πάει καλά στις προπονήσεις». 

Για την απόρριψη της πρότασης της Μπενφίκα για τον Κωνσταντέλια: «Ο τεχνικός διευθυντής της Μπενφίκα με είχε ρωτήσει πως βλέπω τον Κωνσταντέλια, είχαν δείξει ένα ενδιαφέρον στο κομμάτι του ότι παρακολουθείται. Αλλά το θέμα τους είναι πότε θα είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα. Είναι εξαιρετικός παίκτης και πρέπει να σταματήσουμε να τον λέμε ταλέντο. 

Σύντομα θα κάνει και αυτός το μεγάλο βήμα, όπως το έκανε και ο Κουλιεράκης. Οι άνθρωποι στη Μπενφίκα το πρώτο πράγμα που κοιτάνε είναι η ποιότητα, τα υπόλοιπα ξέρουν ότι θα τα φτιάξουν. Ο Κωνσταντέλιας έχει ποιότητα και, φυσικά, απάντησα τα καλύτερα. Περιμένουν να τον δουν και στην Ευρώπη, σε μεγάλα παιχνίδια για να δουν την συμπεριφορά του, όχι ότι έχει να αποδείξει κάτι. Θα ήταν μία καλή ευκαιρία αν περνούσε ο ΠΑΟΚ στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και τώρα θα αγωνιστεί απέναντι σε κορυφαίους αντιπάλους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.