Μασκοφόρος παίκτης της Premier League κυκλοφόρησε ραπ τραγούδι και έγινε viral

Metrosport Team19 Απριλίου 2023

Στον κόσμο του ποδοσφαίρου, δεν είναι ασυνήθιστο για τους παίκτες να έχουν κρυφά ταλέντα που οι φίλαθλοι μπορεί να μην γνωρίζουν. Αλλά ένας παίκτης της Premier League έκανε πρόσφατα αίσθηση στον κόσμο της μουσικής, χάρη στην απροσδόκητη είσοδό του στη ραπ μουσική. Το όνομά του είναι DIDE, και ενώ μπορεί να μην είναι ακόμα γνωστό ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής, η μουσική του έχει αρχίσει να τραβάει τα βλέμματα.

O DIDE παίζει ποδόσφαιρο από παιδί. Ανέβηκε από τα τμήματα υποδομής διαφόρων συλλόγων, προτού υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με ομάδα της Premier League πριν από μερικά χρόνια.

Η αγάπη του DIDE για τη μουσική χρονολογείται από την παιδική του ηλικία, όπου εκτέθηκε σε ένα ευρύ φάσμα ειδών από τους γονείς του. Μεγάλωσε ακούγοντας τα πάντα, από χιπ-χοπ μέχρι R&B, και άρχισε να γράφει τη δική του μουσική στην εφηβεία του. Παρά τις υποχρεώσεις του στο ποδόσφαιρο, συνέχισε να ασχολείται με το πάθος του για τη μουσική στον ελεύθερο χρόνο του, τελειοποιώντας τις ικανότητές του και αναπτύσσοντας το δικό του μοναδικό στυλ.

Οι θαυμαστές εντυπωσιάστηκαν από την ποιότητα της παραγωγής, καθώς και από το στιχουργικό περιεχόμενο, το οποίο αγγίζει θέματα επιμονής και αποφασιστικότητας.

Μετά την κυκλοφορία του «Thrill», ο DIDE συνέχισε να εργάζεται πάνω στη μουσική του, κυκλοφορώντας αρκετά ακόμα κομμάτια και συνεργαζόμενος με άλλους καλλιτέχνες της βρετανικής μουσικής σκηνής. Έχει επαινεθεί για τη δημιουργικότητα και την αυθεντικότητά του, με κάποιους μάλιστα να τον συγκρίνουν με άλλους επιτυχημένους ποδοσφαιριστές που έγιναν μουσικοί, όπως ο Memphis Depay και ο Patrice Evra.

Για τον DIDE, η μουσική και το ποδόσφαιρο είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Και τα δύο απαιτούν αφοσίωση, σκληρή δουλειά και προθυμία για ρίσκο. Παρόλο που μπορεί να μην έχει πετύχει το ίδιο επίπεδο επιτυχίας στο γήπεδο με κάποιους συναδέλφους του, αποδεικνύει ότι έχει αυτό που χρειάζεται για να τα καταφέρει στον κόσμο της μουσικής.

gazzetaplus.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.