Μαρτσούκος: «Σχεδόν έχει κλείσει η συμφωνία με ΣΚΑΪ - Οι πρόεδροι έχουν ανεβάσει τον πήχη ψηλά»

Metrosport Team11 Σεπτεμβρίου 2024

Για το φετινό πρωτάθλημα, τον τηλεοπτικό πάροχο και τον κεντρικό χορηγό της λίγκας όπως και για τις αλλαγές που έγιναν και την προσπάθεια να αποσυρθεί ο κόφτης μίλησε ο πρόεδρος της Super League 2, Πέτρος Μαρτσούκος, στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

Για το φετινό πρωτάθλημα και τα τηλεοπτικά: «Περιμένουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα χωρίς φακέλους από τη sport radar, με 50-50 διαιτησίες και με αρκετό κόσμο στα γήπεδα. Οι πρόεδροι έχουν ανεβάσει τον πήχη ψηλά. Θα υπάρχει τηλεοπτικός πάροχος και κατά πάσα πιθανότητα να κλείσουμε με τον ΣΚΑΙ. Έχει σχεδόν κλείσει η συμφωνία και αναμένεται οι ομάδες να πάρουν περισσότερα χρήματα.

Μέχρι πριν δύο χρόνια δεν υπήρχε τηλεοπτικός πάροχος. Έχουμε βγει στην ελεύθερη αγορά τα τελευταία δυο χρόνια και μας χτύπησε την πόρτα ο ΣΚΑΙ. Αυτό είναι κάτι τιμητικό και το πέτυχαν οι ομάδες χωρίς να  εισπράξουν χρήματα από τη φορολογία στοιχήματος και από τα τηλεοπτικά, τα οποία μειώθηκαν. Ήταν μια αδικία του Αυγενάκη που σε μια νύχτα τιμωρητικά και για τις δικές του αντιπαλότητες από το 17% έδωσε το 4%. Ο Βρούτσης τον διαδέχθηκε και μας βοήθησε και σιγά σιγα αυξάνεται το ποσοστό

Προσπαθούμε, επίσης, να φύγει ο κόφτης από τους παίκτες του στοιχήματος. Ήταν το όριο γύρω στα 300 ευρώ αν ήθελε κάποιος να παίξει. Κάνοντας μια επιτυχημένη χρονιά όλοι κατάλαβαν ότι κάναμε αρκετά βήματα μπροστά και γι' αυτό πιστεύουμε ότι θα φύγει αυτός ο κόφτης και κατά συνέπεια θα αυξηθούν τα έσοδα». 

Για τον τρόπο διεξαγωγής με δύο ομίλους: «Με 20 ομάδες μπορείς να κάνεις ένα αξιοπρεπέστατο πρωτάθλημα δυο ομίλων. Με λιγότερες δύσκολα γίνεται. Θα ήταν ανταγωνιστικό με ένα όμιλο αλλά πιστεύω ότι θα είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και με τους δυο ομίλους».

Αν υπάρχει χορηγός: «Είμαστε σε συζητήσεις. Πιστεύω να έχει τελειώσει αυτό μέχρι την επόμενη εβδομάδα». 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.