Μαρτσούκος για Superleague 2: «Ό,τι είπαμε, το κάναμε»

Χρήστος Λιάπης23 Σεπτεμβρίου 2023

Στην ώρα του αρχίζει το Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ 2 και αυτό δείχνει ότι κάτι αρχίζει να αλλάζει στην κατηγορία. Οι ομάδες είναι χωρισμένες σε δύο ομίλους και μια φετινή καινοτομία είναι ότι μετά την κανονική διάρκεια θα ακολουθήσουν πλέι οφ και πλέι άουτ και ακόμη θα μαγνητοσκοπούνται όλοι οι αγώνες. Η προοπτική είναι την νέα περίοδο να οδηγηθούμε σε έναν όμιλο των είκοσι ομάδων και την επόμενη σε όμιλο των 18. 

Ο πρόεδρος της Σούπερ Λιγκ 2 Πέτρος Μαρτσούκος με δήλωση του στη σημερινή (23/9) Μetrosport ανέφερε: «Να ευχηθώ καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και χωρίς τραυματισμούς. Κάνουμε πράξη ότι λέμε. Για πρώτη φορά μετά από χρόνια ξεκινάμε την ημερομηνία που είπαμε και δεν κάναμε πουθενά πίσω. Δεν δεχτήκαμε ομάδες Γ’ Εθνικής να αντικαταστήσουν αυτές που φεύγουν από την Sl2. Θα υπάρχει μαγνητοσκόπηση όλων των αγώνων με δικά μας έξοδα για να μην υπάρχει πουθενά καμία σκιά.

Δεν κάναμε ούτε δεύτερες, ούτε τρίτες κληρώσεις και προχωράμε στο πλάνο που έχουμε στο μυαλό μας ώστε να δει αυτή η κατηγορία καλύτερες μέρες. Ζητάμε από όλους Πολιτεία, ΕΠΟ, Σουπερ Λιγκ 1 να είναι στο πλευρό μας».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.