Μαρτσούκος: «Φθηνό οπαδικό-Μη βλέπουν φαντάσματα και εφιάλτες στον Ηρακλή»

Metrosport Team02 Οκτωβρίου 2024

Αιχμές για τον Ηρακλή άφησε ο πρόεδρος της Super League 2, Πέτρος Μαρτσούκος, με αφορμή τις ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας. 

Ο πρόεδρος της Λίγκας 2 με δηλώσεις του στo ForMedia Radio, δηλαδή στον ραδιοφωνικό σταθμό, που ανήκει στον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αχιλλέα Νταβέλη, ξεκαθάρισε ότι η κλήρωση έγινε ηλεκτρονικά και ότι η ανακοίνωση του Ημίθεου αποτελεί ένα «φθηνό κόλπο». Τι είπε, μεταξύ των άλλων; 

«Με τις ανακοινώσεις που βγάζει ο Ηρακλής θέλει να ρίχνει τη μπάλα στην κερκίδα και να μη βλέπει κάποια άλλα προβλήματα, τα οποία δεν γνωρίζω. Θα σταθώ σε αυτά που με αφορούν. Αφήνει αιχμές για την κλήρωση του πρωταθλήματος. Κάτι τέτοιο δεν υφίσταται. Ζήτησε τις δύο πρώτες αγωνιστικές να παίξει εκτός και έτσι έγινε η κλήρωση. 

Είναι ηλεκτρονική και γίνεται από την κορυφαία εταιρεία στον χώρο αυτό. Πιστεύω ότι είναι φθηνό, οπαδικό...πώς να το πω, ο κύριος Μονεμβασιώτης ή όποιος έγραψε αυτή την ανακοίνωση. Την απάντηση έδωσε ο ίδιος τους ο προπονητής που είπε ότι "παιδιά, δεν είμαι μάγος να κάνω ομάδα σε 15 ημέρες". Μην κοιτάνε να βλέπουν φαντάσματα και εφιάλτες παντού. Δεν υπάρχουν πουθενά, ούτε δράκοι. Το λέω όσο πιο κομψά γίνεται».

«Δεν μπορεί να αμφισβητεί έτσι την ΚΕΔ»

Στη συνέχεια, τόνισε ότι δεν θα επιτρέψει σε κάποιον να υποβαθμίσει το προϊόν πετώντας την μπάλα στην κερκίδα: «Δε νομίζω κάποιος σκεπτόμενος άνθρωπος να θέλει να υποβαθμίσει το προϊόν του χωρίς λόγο και ουσία. Η ΚΕΔ είναι ένα ανεξάρτητο όργανο. 

Ούτε εγώ ως SL2, ούτε ο πρόεδρος της ΕΠΟ ή μέλος της ΕΠΟ μπορεί να επηρεάσει. Εμείς σαν Ομοσπονδία φέραμε τον κορυφαίο άνθρωπο στην Ευρώπη να φτιάξει τη διαιτησία μας. Του έχουν δείξει εμπιστοσύνη και στη Super League. Δεν μπορεί ένας πρόεδρος από τη Super League 2 να αμφισβητεί έτσι την ΚΕΔ. Θα μιλήσω μόνο σε ό,τι αφορά εμένα. Σαν Μαρτσούκος δεν θα αφήσω κανέναν για τους δικούς τους λόγους, πετώντας τη μπάλα στην κερκίδα να υποβαθμίσει το προϊόν της Super League 2».

Τέλος, σχολίασε την παρουσία του την επόμενη εβδομάδα στο παιχνίδι ΑΕΛ-Ηρακλής: «Τώρα που είμαστε στην αρχή πρέπει να είμαστε κοντά στις ομάδες, να δούμε τι γίνεται».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.