Μαρτίνης για Μ. Αλεξ. Καλοχωρίου: «Θα είμαι στήριγμα σε όποιον αναλάβει»

Χρήστος Λιάπης04 Αυγούστου 2024

Ο Δημήτρης Μαρτίνης αποσύρει την υποψηφιότητα από την διεκδίκηση εκ νέου της προεδρίας του Μεγάλου Αλεξάνδρου Καλοχωρίου.
Ενας γόνιμος κύκλος δώδεκα ετών ολοκληρώθηκε και με δήλωση του επισήμανε: «Μετά από δώδεκα χρόνια παρουσίας στο Δ.Σ. του σύλλογο από διάφορα πόστα (Γενικός Αρχηγός - Αντιπρόεδρος & Πρόεδρος) από το 2012 αρχικά ως Γενικός Αρχηγός έως το 2014, Αντιπρόεδρος από το 2014 έως το 2022 και Πρόεδρος από το 2022 έως το 2024, ολοκληρώνω έναν γόνιμο κύκλο 12 χρόνων και αποχωρώ από το Δ.Σ του Mεγάλου Αλέξανδρου ΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ.
Αφήνω τον σύλλογο στην νέα γενιά, πιστεύοντας πως έχω προσφέρει ότι καλύτερο μπορούσα με τη δύναμη καί τά μέσα πού είχα.

Όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησα, με όλες μου τις δυνάμεις να υπάρχει μία υγιή ομάδα πού θα μπορεί να βασίζεται στις δικές της δυνάμεις και πιστεύω πώς τα καταφέραμε ως ένα μεγάλο βαθμό, μια ομάδα όσο γίνεται πιο υγιή και πιο ανταγωνιστική, που θα πρεσβεύει το αθλητικό ιδεώδες.

Υπήρξαν όμορφες αλλά και άσχημες στιγμές, χαρές και λύπες που όμως με έκαναν να προσπαθώ περισσότερο για την επόμενη φορά.

Αποχωρώ με το κεφάλι ψηλά, τη συνείδηση ήσυχη και την καρδιά καθαρή. Δεν θα ισχυριστώ ότι δεν έκανα λάθη αλλά σας διαβεβαιώνω απόλυτα, ότι όσα έπραξα, τα έπραξα με ανιδιοτέλεια, καθαρότητα, πιστός στις αρχές, την ιδέα και το μεγαλείο αυτής της ομάδας πού γεννήθηκε το 1959 από Καλοχωρίτες και διατηρήθηκε από γονείς παιδιών (γαμπρούς).

Όλα αυτά τα χρόνια που είχα την χαρά και τιμή να υπηρετήσω το σωματείο του Καλοχωρίου από την θέση του Γενικού Αρχηγού - Αντιπροέδρου - Προέδρου καταφέραμε με κόπους και μόχθους, όλοι μαζί, βήμα βήμα, να διατηρηθεί ο σύλλογος ζωντανός και να ανεβάσουμε την ομάδα μας όσο πιο ψηλά μας επέτρεπαν οι συνθήκες.

Καταφέραμε κάθε χρονιά να έχουμε ένα καλό όνομα και μια αξιοπρεπή παρουσία στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Την περσινή χρονιά (2023-2024) είχαμε μια πολύ αξιόλογη παρουσία, δεδομένων των συνθηκών και τηρουμένων των αναλογιών, στο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας τής Ε.Π.Σ. Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της θητείας μου στον προεδρικό θώκο του Μέγα Αλέξανδρου Καλοχωρίου καταφέραμε να εγγράψουμε το σύλλογο στη γενική γραμματεία Αθλητισμού.

Βελτιώσαμε τις εγκαταστάσεις ενώ πραγματοποιήσαμε με επιτυχία μια σειρά κοινωνικών δράσεων.

Δηλώνω ότι θα είμαι κοντά στο σύλλογο για όσο μπορώ και μου επιτρέπουν οι συνθήκες.

Θα είμαι στήριγμα και πλάι σε όποιον αναλάβει αυτή την δύσκολη θέση ενώ δεν χρειάζεται να αναφέρω ότι η ομάδα του ”Μέγα” θα είναι για πάντα στη καρδιά μου.

Θα ήθελα κλείνοντας να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που συνεργάστηκα μαζί τους.

Τους ανθρώπους της Ε.Π.Σ. Μακεδονίας, τους διαιτητές, τους παράγοντες και όλους τους χορηγούς που μας βοήθησαν όλα αυτά τα χρόνια καθώς δίχως την δική τους σημαντική και υπερπολύτιμη βοήθεια τίποτα δεν θα ήταν εφικτό να πραγματοποιηθεί. 

Ακόμα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους άξιους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές που είχαμε στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια αλλά και την οικογένεια μου για την μεγάλη υπομονή στήριξη τους.

Θα ήταν τεράστια παράλειψη εκ μέρους μου αν δεν εξέφραζα τις θερμές και ειλικρινείς ευχαριστίες μου στον λιγοστό αλλά πάντα πιστό κόσμο της ομάδας που μας στήριξε σε αυτό το υπέροχο ταξίδι.

Κάπου εδώ κλείνει ένας κύκλος...

Σας ευχαριστώ!

ΜΑΡΤΙΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.