Μαρτίνεθ: «Ο Ότο είναι μια εξαιρετική μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ, παραμένει σε υψηλό επίπεδο»

Metrosport Team23 Ιανουαρίου 2024

Ο ρεπόρτερ της Θέλτα, Άμπραχαμ Μαρτίνεθ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" στο Metropolis 95.5 και μίλησε για τον Γιόνι Ότο, οποίος βρίσκεται πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως παραμένει σε υψηλό επίπεδο, ενώ αναφέρθηκε και στο ρόλο που έπαιξε ο Λουίς Ενρίκε στην καριέρα του.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ο Ότο έκανε το ντεμπούτο το 2012 με τη Θέλτα με τον Πάκο Ερέρα (πρώην τεχνικός του Άρη). Στη συνέχεια είχε και προπονητή τον Λουίς Ενρίκε. Το 2018 πήγε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά δεν έπαιξε ποτέ και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στη Γουλβς. Είναι ένας ικανότατος ποδοσφαιριστής, μπορεί να αγωνιστεί εξίσου καλά και στις δύο πλευρές.

Στη Θέλτα αγωνιζόταν στα αριστερά, γιατί δεξιά έπαιζε ο αρχηγός της ομάδας, αλλά όταν έλειπε αγωνιζόταν και δεξιά. Σε αυτή τη θέση τον έβαζε ο Λουίς Ενρίκε. Μάλιστα, στην αρχή τον έβαλε αναγκαστικά στα αριστερά, του Ότο στην αρχή δεν του άρεσε, αλλά στην πορεία καθιερώθηκε». 

Για τον χαρακτήρα του: «Είναι σοβαρός, άκρως επαγγελματίας. Μας προκάλεσε εντύπωση όσα έγιναν στη Γουλβς, με το περιστατικό που είχε, δεν μας είχε συνηθίσει σε τέτοια, αλλά δεν ξέρω τι έγινε. Πάντως στην καριέρα του δεν έχει δημιουργήσει κανένα πρόβλημα».

Αν μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα, απάντησε: «Ο Ότο, ακόμη και μετά τους δύο σοβαρούς τραυματισμούς που είχε, παραμένει σε υψηλό επίπεδο τόσο για την Ισπανία, όσο και για την Αγγλία. Έχει πολύ καλές φυσικές δυνάμεις, είναι πειθαρχημένος και είναι τακτικά πολύ συνεπής. Με όλο το σεβασμό προς το ελληνικό ποδόσφαιρο, πιστεύω πως μπορεί να κάνει πολλά πράγματα και είναι μια εξαιρετική μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.