Μάρτιν Τάιλερ: «Ηγέτης ο Λόβρεν, με προβληματίζει ότι είναι στα 35»

Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε επίσημα το πρωί της Δευτέρας (16/9) την απόκτηση του Ντέγιαν Λόβρεν. Σχολιάζοντας τη μεταγραφή του Κροάτη στόπερ στον Δικέφαλο του Βορρά, ο Μάρτιν Τάιλερ υπογράμμισε πως ο Λόβρεν είναι ηγέτης, αλλά εξέφρασε τον προβληματισμό του για την ποδοσφαιρική του ηλικία.

Ο Μάρτιν Τάιλερ τηλεσχολιαστής του Sky TV και του ITV μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» για τη συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Ντέγιαν Λόβρεν.

Όπως επισήμανε μεταξύ άλλων, ο Λόβρεν είναι ηγέτης με ισχυρή προσωπικότητα, αλλά κράτησε τις επιφυλάξεις του για την ποδοσφαιρική του ηλικία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη μεταγραφή του Ντέγιαν Λόβρεν στον ΠΑΟΚ: «Πρέπει να πω ότι δεν τον έχω δει τα τελευταία 2-3 χρόνια. Τον είχα παρακολουθήσει στη Λίβερπουλ με τις επιτυχίες που είχε και τη χρονιά που έκανε στη Σαουθάμπτον. Με προβληματίζει ότι είναι στα 35 του χρόνια».

Για τη δίψα του Κροάτη για ποδόσφαιρο: «Είναι ένας πολύ δυνατός ποδοσφαιριστής με ισχυρή προσωπικότητα που τη μεταφέρει στο γήπεδο. Είναι ηγέτης, όχι ακόλουθος… Αν έχει στόχο στην ποδοσφαιρική ζωή του μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ο Λόβρεν έχει αγωνιστεί στο λιμάνι του Σαουθάμπτον, του Λίβερπουλ και τη Ρωσία. Τώρα θέλει να βρει το τελευταίο του λιμάνι στον ΠΑΟΚ».

Για τον Σόλα Σορετίρε και αν τον έχει παρακολουθήσει: «Όχι δεν είχα χρόνο να τον δω».

Για τον δύσκολο αγώνα που θα έχει ο ΠΑΟΚ στο Όλντ Τράφορντ κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Είναι δύσκολο για τον ΠΑΟΚ στο Όλντ Τράφορντ. Και ο προπονητής ο Τεν Χαγκ πήρε πίστωση χρόνου και επέστρεψε σε φόρμα με γκολ ο Ράσφοντ. Θα εξαρτηθεί από την κατάσταση στην οποία θα βρίσκονται οι δύο ομάδες. Όμως θα είναι δύσκολη η προσπάθεια του ΠΑΟΚ στο Όλντ Τράφορντ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.