Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ: Βαλένθια και Σεβίλλη «φλερτάρουν» με τον 33χρονο φορ

Metrosport Team24 Ιουνίου 2024

Στο στόχαστρο της Βαλένθια φαίνεται πως έχει μπει ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, τον οποίο πολιορκούν Κατάρ, ΑΕΚ, αλλά και ΠΑΟΚ. 

Την ΑΕΚ, πάντως, την έχει ήδη απορρίψει, σύμφωνα με ισπανικό ρεπορτάζ. Σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα, ο 33χρονος Δανός είναι ελεύθερος πλέον στην αγορά, με τη Βαλένθια να βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, με έναν εξ αυτών που μελετώνται να είναι και ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ, με τον οποίον είχαν συνομιλήσει, χωρίς λευκό καπνό, και πέρσι.

«Ακόμα δεν ξέρω. Μου έκαναν πρόταση ανανέωσης που δείχνει ασέβεια. Για να δούμε αν θέλω να συνεχίσω εδώ γιατί η προσφορά που είχα πριν από ένα χρόνο δείχνει ότι δεν με εμπιστεύονται. Έχω δουλέψει σκληρά για να βρεθώ στην πρώτη κατηγορία», είχε πει μετά την άνοδο της Εσπανιόλ στη La Liga ο 33χρονος φορ.

Όπως υπογραμμίζουν οι Ισπανοί, ο Μπρεϊθγουέιτ έκανε μία εξαιρετική σεζόν, ως πρώτος σκόρερ της Segunda, αφήνοντας τώρα τη Βαλένθια να του κάνει μια άκρως δελεαστική πρόταση που θα αγγίζει τα... 5 εκατομμύρια ευρώ.

 «Το συμβόλαιο είναι το μεγάλο εμπόδιο για την απόκτησή του, ανεξάρτητα από τον ανταγωνισμό. Κάτι που διαπίστωσε η Βαλένθια και στο παρελθόν. Ο Δανός υπέγραψε στην Εσπανιόλ για 2.5 εκατ. καθαρά τη σεζόν, χρήματα που θα κατέστρεφαν το μπάτζετ των νυχτερίδων. 
[...] Ο παίκτης αναζητά το τελευταίο του μεγάλο συμβόλαιο και ψάχνει ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ μεικτά ανά σεζόν», αναφέρουν τα ισπανικά Μέσα. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.