Μάρκος Σεφερλής: Σε ποιο κανάλι επιστρέφει την επόμενη σεζόν

Metrosport Team15 Ιουνίου 2024

Με νέα σειρά επιστρέφει στο πρόγραμμα δημοφιλούς τηλεοπτικού σταθμού ο Μάρκος Σεφερλής, αφού το προϊόν μυθοπλασίας του πήρε το «πράσινο» φως.

Ο λόγος για τον ΣΚΑΪ που φαίνεται πως δίνει τα χέρια με τον γνωστό ηθοποιό, όχι μόνο για ένα καθημερινό τηλεπαιχνίδι και για μία εβδομαδιαία σειρά.

Όπως λέγεται, το «Ορκιστείτε παρακαλώ» θα αναβιώσει μέσα από τα δημιουργικά μάτια του Μάρκου Σεφερλή, ο οποίος θα βρίσκεται στον ρόλο του κατηγορούμενου σε κάθε επεισόδιο.

Μέχρι στιγμής πάντως, δεν είναι σαφές εάν η κωμική δικαστική σειρά θα κάνει πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ στο πρώτο ή στο δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν, αλλά σίγουρα θα προβάλλεται στην prime time.

Την ίδια ώρα, ο σταθμός έχει κάνει συμφωνία να πάρει τα δικαιώματα προβολής των θεατρικών παραστάσεων του ηθοποιού, προβάλλοντας κάθε Παρασκευή βράδυ μία παράστασή του.

Πηγές θέλουν σε ένα από τα επεισόδια του «Ορκιστείτε παρακαλώ» να δούμε και τον ηθοποιό Γρηγόρη Λαμπάτο, στον οποίο ο Μάρκος Σεφερλής είχε τηλεφωνήσει προσωπικά και του είχε υποσχεθεί δουλειά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.