Μάρκο Τίντε: «Με ενδιαφέρει η προοπτική να παίξω στην Ελλάδα, φανταστικός παίκτης ο Τζόλης»

Metrosport Team25 Ιουνίου 2024

Ο Μάρκο Τίντε, ο 32χρονος Γερμανός ακραίος ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Καρλσρούη και βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για διακοπές, μίλησε στο Metropolis 95.5 εκφράζοντας την επιθυμία του να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ακόμη, αναφέρθηκε στις εμφανίσεις του Χρήστου Τζόλη με την Φορτούνα.

«Κάνω διακοπές στη Θεσσαλονίκη. Είναι πολύ καλός μου φίλος ο Γιάννης Γκέλιος (σ.σ. αναδείχθηκε καλύτερος τερματοφύλακας στον νότιο όμιλο με τον Ιωνικό). Με φιλοξενεί και κάνουμε παρέα. Δίνω πιθανότητες να παίξω στην Ελλάδα. Με ενδιαφέρει αυτή η προοπτική, είναι ωραία να συνδυάζεις το ποδόσφαιρο με τις ωραίες συνθήκες που επικρατούν εδώ» ανέφερε αρχικά.

Ρωτήθηκε για τον Χρήστο Τζόλη και μίλησε με τα καλύτερα λόγια: «Ο Τζόλης είναι φανταστικός παίκτης. Είναι δύσκολο να τον έχεις αντίπαλο, είναι πάνω από τα στάνταρ της 2ης κατηγορίας. Η Γερμανία έχει πολύ καλό πρωτάθλημα για τους Έλληνες παίκτες. Τους βοηθάει να εξελιχθούν».

Ρωτήθηκε, ακόμη, να καταθέσει την άποψή του για το Euro και απάντησε: «Η Γερμανία παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει ελπίδες για τον τίτλο. Είναι πολύ σκληρό αυτό που συνέβη στην Κροατία, είμαι φαν του Μόντριτς και τον είδα στο τέλος να κλαίει. Μου αρέσει που οι οπαδοί όλων των ομάδων το ζούνε και είναι μαζί στους δρόμους».

Για τον λόγο που στην εθνική Γερμανίας προτιμάται ο Χάβερτς αντί του Φίλγκρουγκ: «Είναι και για μένα ένα ερώτημα, γιατί πρέπει μία ομάδα να έχει φορ περιοχής, που θα είναι εκτελεστής, ένα σημείο αναφοράς. Αλλά είναι απόφαση του προπονητή».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.