Μάριος Σαλμάς: Η πρώτη αντίδραση για την επικείμενη διαγραφή του

Metrosport Team21 Σεπτεμβρίου 2024

Προ των πυλών της εξόδου από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας βρίσκεται ο Μάριος Σαλμάς.

Όπως έχει ήδη καταγραφεί, ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας πληρώνει το «μάρμαρο» ορισμένων δηλώσεων και δημόσιων τοποθετήσεων, τις οποίες κατά καιρούς έχει εκφράσει εναντίον πτυχών της κυβερνητικής πολιτικής.

Ιδιαίτερα τα τελευταία 24ωρα οι αιχμές που άφησε περί «φωτογραφικών διαγωνισμών» που αφορούν τα Υπουργεία Υγείας και Πολιτισμού φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρέπεμψε τον Μάριο Σαλμά στην Επιτροπή Δεοντολογίας της ΝΔ, η οποία θα συνεδριάσει τη Δευτέρα (23/9) και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα εγκρίνει τη διαγραφή του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας.

  • Πώς όμως αντιδρά ο ίδιος ο βουλευτής στις εξελίξεις των τελευταίων ωρών;

Σύμφωνα με το OPEN, o βουλευτής υποστηρίζει πως περιμένει πρώτα να δει το κατηγορητήριο, ώστε να απολογηθεί επ' αυτού.

Εικάζει, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ότι πρόκειται για τις καταγγελίες του περί φωτογραφικών διαγωνισμών στα κυλικεία, ενώ διαμήνυσε πως είναι 25 χρόνια βουλευτής και ήταν πάντα τυπικός

Υποστήριξε πως έχει επαναλάβει τα όσα ανέφερε στην ΚΟ της ΝΔ στον πρωθυπουργό, ενώ λέει πως έκανε ερώτηση για την οποία δεν είχε λάβει απάντηση

Σε ό,τι αφορά τα περί «φωτογραφικών διαγωνισμών» ανέφερε δε πως δεν πρόκειται για καταγγελίες απλά, αλλά για τεκμηριωμένη υπόθεση.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.