Μάριος Σαλμάς: Έπεσε θύμα διαδικτυακής επίθεσης-Δικογραφία κατά 27χρονου

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2024

Δικογραφία σε βάρος ενός 27χρονου από την Αλβανία με την κατηγορία της Διέγερσης σε διάπραξη εγκλημάτων, βιαιοπραγίες ή διχόνοια σχημάτισαν τα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ύστερα από καταγγελία του ανεξάρτητου βουλευτή, Μάριου Σαλμά.

Ο 27χρονος φέρεται μέσα από τη σελίδα google maps να ανήρτησε στο σημείο, όπου υπάρχει το επιχειρηματικό προφίλ του ιατρείου του κυρίου Σαλμά τη φράση: «μια σφαίρα σε εσάς και σε όποιον πολιτικό αναπνέει πάνω στο κεφάλι μας».

Ο ανεξάρτητος βουλευτής έκανε την καταγγελία στις αρχές και τα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον 27χρονο

Προέκυψε η εμπλοκή του στη διαχείριση του επίμαχου λογαριασμού, μέσω ηλεκτρονικών ιχνών που αντιστοιχούσαν σε συνδέσεις διαδικτύου της κατοικίας και της εργασίας του.

Το πρωί της Τρίτης (22/10), κλιμάκιο αστυνομικών πραγματοποίησε έρευνα στην οικία του 27χρονου, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο πλαίσιο της οποίας ταυτοποιήθηκε και προανακριτικά η εμπλοκή του, ενώ παράλληλα ανευρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευές κινητού τηλεφώνου.

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.