Μάριος Φραγκούλης: Στο νοσοκομείο μετά από τροχαίο ατύχημα

Metrosport Team07 Ιουνίου 2024

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Μάριος Φραγκούλης, μετά από τροχαίο ατύχημα, στο οποίο ενεπλάκη με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Αυτός είναι και ο λόγος που αναγκάζεται να αναβάλει την προγραμματισμένη για τις 10 Ιουνίου συναυλία του, με τη Γιώτα Νέγκα, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί νέα ημερομηνία για την πραγματοποίηση της συναυλίας. Όσα εισιτήρια έχουν προπωληθεί θα ισχύουν κανονικά ενώ όσοι επιθυμούν να ακυρώσουν τα εισιτήριά τους θα λάβουν email από την Ticket Services σχετικά με τη διαδικασία ακύρωσης και επιστροφής των χρημάτων τους.

Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής:

«Με λύπη σας ανακοινώνουμε πως η προγραμματισμένη συναυλία του Μάριου Φραγκούλη και της Γιώτας Νέγκα για τη Δευτέρα, 10 Ιουνίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, αναβάλλεται λόγω ατυχήματος του Μάριου Φραγκούλη και αναγκαστικής παραμονής του στο νοσοκομείο. Σύντομα θα σας ενημερώσουμε για το πότε θα πραγματοποιηθεί ξανά η συναυλία αυτή με βάση και την πορεία της υγείας του αγαπημένου καλλιτέχνη. Τα εισιτήρια θα ισχύουν κανονικά για την επόμενη συναυλία των 2 καλλιτεχνών στην Αθήνα. Όσοι θεατές επιθυμούν να ακυρώσουν τα εισιτήρια τους θα λάβουν email από την Ticket Services σχετικά με την διαδικασία ακύρωσης και επιστροφής των χρημάτων τους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.