Μάριο Χεζόνια: «Συνεχίζω το ταξίδι στο σπίτι μου, στη Ρεάλ Μαδρίτης μου»

Metrosport Team20 Ιουνίου 2024

Το μέλλον του Μάριο Χεζόνια ήταν αβέβαιο από τη στιγμή που ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Κροάτης φόργουορντ ενεπλάκη σε αρκετά σενάρια, όμως το πρωί της Πέμπτης (20/6) ανακοίνωσε ο ίδιος την παραμονή του στη «Βασίλισσα»!

Από το φινάλε της περασμένης πλέον σεζόν, ο Μάριο Χεζόνια ήταν ένας από τους πιο πολυσυζητημένους free agents στην Euroleague, με πολλές ομάδες να εντάσσουν το όνομά του στις μεταγραφικές τους λίστες. Ο Κροάτης συνδέθηκε μεταγραφικά αρχικά με τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια πιο έντονα με την Μπαρτσελόνα. Παρ’ όλα αυτά όμως… συνεχίζει στη Ρεάλ Μαδρίτης όπως έκανε ο ίδιος γνωστό το πρωί της Πέμπτης (20/6).

Με ένα προσωπικό του μήνυμα στα Social Media ο Χεζόνια ενημέρωσε το κοινό πως η Ρεάλ Μαδρίτης πίστεψε σ’ εκείνον, η πρόθεσή του ήταν να παραμείνει στην ομάδα, κάτι που επικυρώθηκε και σύμφωνα με τα ισπανικά Μέσα υπέγραψε 5ετές συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές που θα φτάνουν στα 2,5 εκ. ευρώ καθαρά.

Ο Χεζόνια σημείωσε στο X (πρώην Twitter):

«Όπως όλοι γνωρίζετε, μετά το τελευταίο μου παιχνίδι της σεζόν έμεινα ελεύθερος και είμαι ελεύθερος να αποφασίσω που θέλω να παίξω για τα επόμενα χρόνια. Δεν είχα συνάψει καμία συμφωνία με καμία άλλη ομάδα μέχρι στιγμής, και όπως είπα θα τα ακούτε πρώτα από εμένα πάντα!

Η Ρεάλ Μαδρίτης πίστεψε σε μένα όταν πολλοί δεν το έκαναν, νοιάστηκε για εμένα και την οικογένειά μου από την πρώτη μέρα που έφτασα και μας έκανε να νιώσουμε σαν στο σπίτι μας. Η μόνη μου πρόθεση ήταν να μείνω, οπότε είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσω ότι θα συνεχίσω το ταξίδι μου στο ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, στη ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΜΟΥ για πολύ καιρό!».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.