Μαρινέλλα: Εγκεφαλική αιμορραγία αναφέρει το ιατρικό ανακοινωθέν

Παναγιώτα Απέργη26 Σεπτεμβρίου 2024

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται με εγκεφαλική αιμορραγία στο νοσοκομείο «Υγεία» η Μαρινέλλα, η οποία κατέρρευσε ενώ τραγουδούσε στη σκηνή του Ηρωδείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά την κατάρρευσή της, η σπουδαία ερμηνεύτρια κατάφερε να ανακτήσει τις αισθήσεις της στα καμαρίνια, όπου βρισκόταν ο προσωπικός της γιατρός, που της παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα, η Μαρινέλλα, που φέρεται να είχε ισχυρό πονοκέφαλο πριν τη συναυλία, παρέμεινε για περίπου μια ώρα στα παρασκήνια, πριν να μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου παραμένει μέχρι αυτήν την ώρα στη ΜΕΘ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, μετά το λιποθυμικό επεισόδιο, οι θεατές, που είχαν παγώσει από το συμβάν, πληροφορήθηκαν ότι η συναυλία αναβάλλεται οριστικά, με τους περισσότερους να αναρωτιούνται για το τι συνέβη στη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού.

Ωστόσο, αυτόπτες μάρτυρες αποκάλυπταν ότι από την αρχή της συναυλίας η Μαρινέλλα φαινόταν ασταθής, κοιτάζοντας διαρκώς το μόνιτορ ακόμη και για τραγούδια που έχει ερμηνεύσει δεκάδες φορές.


Το ιατρικό ανακοινωθεί του νοσοκομείου

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός

Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.