Μαρινέλλα: Έχει επαφή με το περιβάλλον, πέρασε το πρώτο κρίσιμο 24ωρο στη ΜΕΘ

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2024

Το πρώτο επικίνδυνο 24ώρο πέρασε για τη Μαρινέλλα και όλοι αναμένουν την καλύτερη δυνατή έκβαση για την περιπέτεια της υγείας της.

Θετικά είναι τα νέα της υγείας της Μαρινέλλας που κατέρρευσε το βράδυ της Τετάρτης (25/9) στη σκηνή του Ηρωδείου. Η δημοφιλής ερμηνεύτρια υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό και η κατάστασή της κρίνεται κλινικά σταθερή αλλά κρίσιμη.

Η Μαρινέλλα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Υγεία» και το πρώτο επικίνδυνο 24ώρο πέρασε. Δεν είναι διασωληνωμένη και ανταποκρίνεται στην ισχυρή φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει.

Σύμφωνα με τους γιατρούς τα επόμενα 24ωρα παραμένουν εξίσου κρίσιμα και ελπίζουν ότι θα υποχωρήσει το αιμάτωμα στον εγκέφαλο και θα αποφύγει το χειρουργείο. Μάλιστα σύμφωνα με ρεπορτάζ του Action24, έχει επικοινωνία με το περιβάλλον, αλλά η κατάστασή της παραμένει εξαιρετικά κρίσιμη.

«Δε χάθηκε η μάχη»

Στη νεότερη ανακοίνωση του νοσοκομείου αναφέρεται ότι «η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας. Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη».

Ο Νίκος Καπραβέλος, συντονιστής διευθυντής Β’ ΜΕΘ Παπανικολάου, τόνισε στο Mega: «Είναι ένας άνθρωπος που περνά αυτή τη στιγμή την πιο δύσκολη μάχη για τη ζωή της, αλλά όρθια, με όλο το μεγαλείο. Δεν το έχει βάλει κάτω, παρά την ηλικία της έχει πάρει ρίσκα που δεν είναι εύκολα να πάρει κανείς.

Ο εγκέφαλος είναι ο συντονιστής, τα πρώτα 24ωρα είναι δύσκολα. Εξαρτάται πως θα αντιδράσει ο υπόλοιπος εγκέφαλος απ’ αυτή την αιμορραγία. Έχουμε 2-3 24ωρα που ευελπιστούμε να μην αντιδράσει άσχημα. Από εκεί και πέρα ξεκινά ένας Γολγοθάς, γιατί τα όργανα σε αυτές τις ηλικίες δεν είναι σαν ενός νέου. Από τη στιγμή που ένας τέτοιος άνθρωπος έδειξε τέτοια δύναμη, πιστεύω πως θα τα καταφέρει. Δε χάθηκε η μάχη».

Την ίδια στιγμή καλλιτέχνες και απλός κόσμος εκφράζουν την αγάπη τους και τη συμπαράστασή τους στην 86χρονη ερμηνεύτρια.



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.