Μαρίνα Σάττι: «Άκυρο» σε τραγουδιστές και «νυχτοκάματο» 8.000 ευρώ!

Metrosport Team07 Οκτωβρίου 2024

Άκυρο σε τρεις καλλιτέχνες φέρεται να «έριξε» η Μαρίνα Σάττι, που τον τελευταίο χρόνο είδε τις μετοχές της ν’ ανεβαίνουν κατακόρυφα, ιδιαίτερα μετά τη «ζαριά» που έριξε στη φετινή Eurovision.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πάνου Κατσαρίδη, τρεις τραγουδιστές φαίνεται πως επικοινώνησαν με τη Σάττι, προκειμένου να συνεργαστούν σε κάποιο σχήμα εν όψει του χειμώνα, με εκείνη, ωστόσο, να απαντά αρνητικά.

Ένας από αυτούς ήταν και  Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος επικοινώνησε προσωπικά μαζί της, προτίνοντάς το αστρονομικό ποσό των 8.000 ευρώ για να τραγουδήσει πλάι του.

Το δεύτερο «όχι» ειπώθηκε στην Άννα Βίσση, η οποία της πρότεινε να κάνει μία guest συμμετοχή και να λένε ορισμένα ντουέτα, με τη νεαρή τραγουδίστρια να απαντά αρνητικά και πάλι.

Αυτό, βέβαια, δεν φαίνεται να πτοεί την απόλυτη Ελληνίδα σταρ, που δηλώνει έτοιμη να επιχειρήσει να πείσει στο εγγύς μέλλον η ίδια τη Μαρίνα Σάττι.

Το τελευταίο «άκυρο» είχε αποδέκτρια την Πάολα, η οποία ήθελε μαζί τη Σάττι, που αρνήθηκε ξανά, όσα λεφτά κι αν της πρότειναν. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.