Μαρίνα Σάττι: «Έπαιρνα φάρμακα κάθε τρεις ώρες - Θέλαμε να δείξουμε τα στερεότυπα για την Ελλάδα»

Metrosport Team10 Μαΐου 2024

Αγχωμένη, νευρική και αναζητώντας μια καλή ατάκα εμφανίστηκε η Μαρίνα Σάττι μετά την πρόκριση της στον τελικό της EurovisionΗ εκπρόσωπος της Ελλάδας υποστήριξε ότι είναι αγχωτικό το σόου πάνω στη σκηνή ενώ έδωσε τη δική της εξήγηση για την τουριστική χροιά του video clip. 

Για την εμφάνιση της στον ημιτελικό: «Αυτό που κάνουμε εδώ είναι πιο αγχωτικό από το να είσαι επάνω στη σκηνή, νιώθω ότι πρέπει να πω κάτι έξυπνο», είπε αρχικά με χιούμορ η Μαρίνα Σάττι και πρόσθεσε: «Νιώθω αγχωμένη αλλά και ενθουσιασμένη ταυτόχρονα για το τι πρόκειται να συμβεί. Εάν μας είδατε στα παρασκήνια, χορεύαμε σαν τρελοί. Θα βρούμε τον χρόνο να αποφορτιστούμε».

Για τα στοιχεία από Τουρκία: «Αγαπάμε την Τουρκία. Είχα έναν δάσκαλο που μου μάθαινε τραγούδια από την Ανατολή, από την Τουρκία, το Ιράν, το Αζερμπαϊτζάν… και αναρωτιόμουν πώς γίνεται να έχουν τόσες ομοιότητες με την ελληνική μουσική. Και τότε ο δάσκαλος μου είπε κάτι που δεν θα το ξεχάσω: Ότι η ηλικία αυτών των πολιτισμών είναι πολύ μεγαλύτερη από εκείνη των συνόρων ανάμεσα στις χώρες αυτές».

Για την τουριστική χροιά του video clip: «Θέλαμε να δείξουμε με χιούμορ τα στερεότυπα που κυριαρχούν γύρω από την εικόνα της Ελλάδας. Για μένα είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία που βρίσκομαι εδώ για να αναδείξω και την άλλη μας πλευρά».

Να θυμίσουμε ότι η Μαρίνα ταλαιπωρήθηκε από μια γρίπη πριν από την παρουσία της στον ημιτελικό και όπως εξήγησε και η ίδια έπαιρνε φάρμακα ανά τρεις ώρες για να μπορέσει να εμφανιστεί στη σκηνή. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.