Μαρία Σολωμού - Mente Fuerte: «Είτε κάνουμε παρέα, είτε κάνουμε σεξ, είναι δικό μας πρόβλημα αν θα το πούμε»

Metrosport Team23 Αυγούστου 2024

O Mente Fuerte πήγε καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού στο YouTube. Από τη συζήτησή τους δεν έλειψαν τα «πειράγματα» για τη σχέση τους με τον ένα να απαντά στον άλλο, μέσα από χιουμοριστικές ατάκες.

Λίγο μετά τα μισά του επεισοδίου, ο Mente Fuerte θέλησε να ξεκαθαρίσει πως: «Θέλω να πω σοβαρά, επειδή μάλλον θα το πάρουν οι εκπομπές, για τη σχέση μας που πολλές φορές σε ρωτάνε. Θεωρώ ότι αν ήθελε ένας από τους δυο μας να βγει να πει “α, το κορίτσι μου” κι αυτά, θα το είχαμε κάνει. Το ότι επιλέγουμε να ανεβάζουμε πράγματα μαζί, είτε κάνουμε παρέα, είτε κάνουμε σεξ, είτε οτιδήποτε είναι δικό μας πρόβλημα που δε θέλουμε να το πούμε».

«Συμφωνώ πολύ» αποκρίθηκε η ηθοποιός και μετά ο τραγουδιστής της είπε: «Και εγώ σέβομαι το γεγονός ότι επειδή είσαι πάρα πολύ μεγαλύτερή μου, δε θες να πεις ότι τα έχουμε γιατί ντρέπεσαι και φοβάσαι τη μαμά σου» πρόσθεσε με χιούμορ ο Mente Fuerte ηθοποιό να ξεσπά σε γέλια, απαντώντας: «Λοιπόν επειδή είμαι πάρα πολύ μεγαλύτερή σου, δεν ντρέπομαι να πω ότι τα έχουμε, απλά δεν τα έχουμε. Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή».

Αργότερα, ακολούθησε ένας διάλογος με υπονοούμενα από τον έναν στον άλλο για το αν ο τραγουδιστής είναι σε σχέση ή όχι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.