Μαρία Σάκκαρη: Ο λόγος που την έκανε να πάθει κρίσεις πανικού (vid)

Metrosport Team14 Ιουνίου 2024

Για όλους και για όλα μίλησε στους «Πρωταγωνιστές» και στον Σταύρο Θεοδωράκη η Μαρία Σάκκαρη. Η ελληνίδα πρωταθλήτρια του τένις αναφέρθηκε στη μητέρα της, Αγγελική Κανελλοπούλου που ήταν και αυτή αθλήτρια του τένις, τον πρωταθλητισμό, τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ενώ προχώρησε και σε μία αποκάλυψη.

Οπως είπε το γεγονός ότι κάποια στιγμή βρέθηκε στο Νο3 του κόσμου στην παγκόσμια κατάταξη της προκάλεσε κρίσεις πανικού. «Είναι ωραία η ζωή. Κάνω αυτό που αγαπώ. Ταξιδεύω, βλέπω τρομερά μέρη, παίζω τένις, κερδίζω, χάνω, τι καλύτερο από αυτό; Από μικρή αγαπούσα το τένις. Φορούσα τα παπούτσια της μαμάς, ρακέτα που ήταν μεγαλύτερη από εμένα και έπαιζα με τα μπαλάκια. Η μητέρα μου δεν ήθελε να παίξουμε τένις».

«Ευχή και κατάρα μαζί»

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια μίλησε για τις πιο δύσκολες στιγμές της καριέρας της, όταν πάλευε με κρίσεις πανικού εξαιτίας της πίεσης που της είχε δημιουργήσει η θέση της στην παγκόσμια κατάταξη. 

«Όταν πήγα Νο.3 ήμουν στην Καλιφόρνια και κέρδισα την τότε Νο.2 του κόσμου. 

Ηταν κάτι άπιαστο για εμένα όταν ήμουν παιδάκι. Το γιορτάσαμε εκεί αργά το βράδυ. Για να είμαι ειλικρινής όμως, το Νο.3 ήταν ευχή και κατάρα μαζί. 

Όταν έφτασα εκεί, άρχισα να βάζω πολλή πίεση στον εαυτό μου. Μου πήρε ενάμιση χρόνο να το διαχειριστώ όλο αυτό. 

Σήμερα είμαι έτοιμη να το διαχειριστώ. Μετά από ένα μήνα πήγα στην Στουτγάρδη και με έπιασε πρώτη φορά κρίση πανικού μέσα στο γήπεδο.

Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Δεν μπορούσα να εγκαταλείψω τον αγώνα με κρίση πανικού. Το δούλεψα πολύ, με έχει πιάσει μόνο μια φορά από τότε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.