Μαρία Μπινιόλα: Ποια είναι η 23χρονη οδηγός νταλίκας που λατρεύει να ταξιδεύει τη νύχτα

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2024

Ένα... παραδοσιακά «ανδρικό» επάγγελμα κάνει εδώ και χρόνια με μεγάλη επιτυχία η 23χρονη Μαρία Μπινιόλα από την Αλεξάνδρεια, που μεγάλωσε σε ένα οικογενειακό περιβάλλον που σχετίζεται με τις μεταφορές.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», η 23χρονη αποκάλυψε ότι ο πατέρας της την έπαιρνε μαζί του στα δρομολόγια που έκανε με το φορτηγό του, με την ίδια να αγαπά αυτά τα ταξίδια που έκαναν, ανεξάρτητα από τον προορισμό.

«Είχα ήδη αποφασίσει το δρόμο που θα ακολουθήσω. Οι φίλες μου έλεγαν συνέχεια ‘Εσύ θα γίνεις νταλικέρης’ και τελικά έτσι έγινε», σχολίασε.

Μάλιστα, η ίδια ξεκίνησε επίσημα τη δουλειά της σε εσωτερικά δρομολόγια πριν από περίπου τρία χρόνια και πλέον εργάζεται κυρίως σε νυχτερινά δρομολόγια, καθώς απολαμβάνει ιδιαίτερα την ηρεμία της νύχτας στους άδειους δρόμους.

«Όταν κατεβαίνω από την καμπίνα και πηγαίνω για να ξεφορτώσω, ναι, με κοιτάζουν μερικοί, αλλά τώρα πια, με έχουν μάθει. Βλέπεις διαφορετικά πράγματα, διαφορετικές εικόνες. Το όχημά σου γίνεται μέρος της ζωής σου και σου δίνει μια αίσθηση ελευθερίας και βασιλικής εμπειρίας», εξήγησε.

Φυσικά, η νεαρή έχει ονομάσει τη νταλίκα της, δίνοντάς της το όνομα «Βασίλισσα», ενώ από το πλάι της δεν λείπει ο Λούσιφερ, το σκυλάκι της. 

Η Μαρία προσφέρει μια απλή αλλά δυνατή αλήθεια: «Οι κίνδυνοι στο επάγγελμα είναι οι ίδιοι για όλους, είτε είσαι γυναίκα είτε άντρας. Το πιο σημαντικό είναι να είσαι προσεκτικός και να προσέχεις τον δρόμο.», πρόσθεσε. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.