Μαρία Καρυστιανού: Στέλεχος της ΝΔ την κατηγορεί για... «εργαλειοποίηση» του πόνου της!

Metrosport Team03 Ιουνίου 2024

Σάλο έχει προκαλέσει η αήθης επίθεση που εξαπέλυσε μέσω ανάρτησής του στο Facebook σε βάρος της προέδρου του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων «Τέμπη 2023», Μαρίας Καρυστιανού, στέλεχος της ΝΔ.

Ο λόγος για τον Νίκο Κατράνη, στέλεχος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ, που με την ανάρτησή του φτάνει στο σημείο να κατηγορήσει τη Μαρία Καρυστιανού, που έχασε τη 19χρονη κόρη της στο τραγικό δυστύχημα των Τεμών, ότι «εργαλειοποιεί» τον θάνατο του παιδιού της «για λόγους ξεκάθαρα κομματικούς και στόχο την μελλοντική προσωπική κομματική σας ανέλιξη».

Δείτε την επίμαχη ανάρτηση: 

Όπως ήταν φυσικό, η ΝΔ προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση, σημειώνοντας ότι οι δηλώσεις του κ. Κατράνη δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες του κόμματος, αναφέροντας με νόημα ότι «είναι ντροπή, κάποιοι, ανεξαρτήτως κομματικής απόχρωσης και κομματικής αφετηρίας, να βλέπουν τον ανθρώπινο πόνο ως αντικείμενο καμπάνιας και την εργαλειοποίησή του ως ευκαιρία για μικροπολιτικά οφέλη».

Η ανακοίνωση της ΝΔ 

«Οι δηλώσεις του κ. Κατράνη δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες μας και δεν, έχουν καμία θέση στο κόμμα μας. Είναι ντροπή, κάποιοι, ανεξαρτήτως κομματικής απόχρωσης και κομματικής αφετηρίας, να βλέπουν τον ανθρώπινο πόνο ως αντικείμενο καμπάνιας και την εργαλειοποίησή του ως ευκαιρία για μικροπολιτικά οφέλη.

Σε τέτοιες στιγμές απαιτείται από όλους σεβασμός στην αλήθεια, ειλικρίνεια στο πένθος και εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Δεν έχουν θέση θεωρίες συνωμοσίας, δηλητηριώδεις φήμες και εύκολοι εντυπωσιασμοί. Και σε αυτήν την προσπάθεια οφείλουμε να είμαστε όλοι συνοδοιπόροι».

Την ίδια ώρα, ανακοίνωση εξέδωσε και η Νομαρχιακή Επιτροπή Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας ως μνημείο υποκρισίας την ανακοίνωση της τοπικής Ν.Δ., ζητώντας, παράλληλα, την αποπομπή του κ. Κατράνη από τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη. 

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ 

«Η ανακοίνωση της τοπικής οργάνωσης ΝΔ, περί δήθεν καταδίκης δημόσιας ανάρτησης του στελέχους της Νικολάου Κατράνη, δεν είναι μόνο μνημείο υποκρισίας, αφού πλήθος στελεχών της ΝΔ, μεταξύ των οποίων και υποψήφιος Βουλευτής, αντέδρασαν με like και καρδούλες στην ανάρτηση αυτή, αλλά αποτελεί και προσβολή στη μνήμη των θυμάτων του εγκλήματος των Τεμπών και του αγώνα των συγγενών τους, χαρακτηρίζοντας τα όσα συνταρακτικά έχουν αποκαλυφθεί για την προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος, ως «θεωρίες συνωμοσίας».

Δεν θα ασχοληθούμε με τον κύριο Κατράνη και τα όσα χυδαία ανέφερε στην ανάρτησή του, γιατί θα του δώσουμε αξία. Περιμένουμε όμως από τον Δήμαρχο Δυτικής Λέσβου, κ. Ταξιάρχη Βέρρο, να θυμηθεί ότι δεν εκλέχθηκε ως στέλεχος της ΝΔ, ούτε ως υποψήφιος αυτής και να διαφυλάξει την αξιοπρέπεια του Δήμου, αποπέμποντας τον κ. Κατράνη από τη θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.