Μαρία Καρυστιανού: «Φωνάζετε πάλι αρλούμπες»-Η ηχηρή απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη

Metrosport Team02 Ιουλίου 2024

Δριμεία κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη άσκησε η Μαρία Καρυστιάνου, στον απόηχο της χθεσινής διαμάχης του Υπουργού Υγείας με την πρόεδρο της «Πλεύσης Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η πρόεδρος του συλλόγου «Τέμπη 2023» αναφέρθηκε στα όσα δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης αναφορικά με την απόφαση της Βουλής να διορίσει τον Κωνσταντίνο Αχ. Καραμανλή εκπρόσωπό της σε εκδήλωση μνήμης για τα 111 χρόνια από την απελευθέρωση των Σερρών.

Ο Υπουργός Υγείας, απαντώντας στη Ζωή Κωνσταντοπούλου που τόνισε ότι είναι απαράδεκτο να διορίζεται ένα πρόσωπο που βρίσκεται υπό δικαστική έρευνα και αντιμετωπίζει μηνύσεις και ποινικές διώξεις για το έγκλημα των Τεμπών, είπε:

«Όταν βλέπετε εμένα στην αίθουσα να είστε μαζεμένη. Δε σας φοβάμαι. Κοιμάστε και ξυπνάτε και φαντασιώνεστε πως είστε Ροβεσπιέρος. Αν ζούσε την εποχή της Γαλλικής Επανάστασης, θα έστελνε τον κόσμο στην γκιλοτίνα».

Από την πλευρά της, η Μαρία Καρυστιανού τόνισε ότι ο Υπουργός Υγείας ξεπέρασε κάθε όριο ηθικής και ανθρωπιάς, λέγοντας «βέβηλα ψέμματα» και χρησιμοποιώντας «παρανοειδείς εκφράσεις λόγου».

Η ανάρτηση της Μαρία Καρυστιανού

«Άδωνι Γεωργιάδη, παραβιάσατε εκ νέου κάθε όριο ηθικής και ανθρωπιάς.

Βέβηλα ψέμματα και παρανοειδής έκφραση λόγου, ως συνήθως. Κάνατε σημαία την άποψη ενός γονέα γιατί σας βόλευε και αγνοήσατε την αλήθεια των πραγματογνωμόνων επειδή δεν σας βόλευε. Και για ακόμα μια φορά, φωνάζατε ανυπόστατες αρλούμπες, κάνοντας μικροπολιτική. Ολοφάνερος ο φόβος που προκαλεί η αλήθεια στον ένοχο. 

Γιατί δεν ξεσπάσατε με τον ίδιο θυμό και στόμφο όταν βρέθηκαν οστά στο Κουλούρι; Εκείνη την ημέρα ήταν εκτός λειτουργίας η «ευαισθησία» σας; Αντιλαμβάνεστε, άραγε ότι η χαμηλή ηθική και αναξιοπρέπεια που σας διακρίνει δεν σας επιτρέπει να ακουμπάτε το θέμα των Τεμπών και τον ιερό αγώνα μας; Μάλλον όχι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.