Μαρία Αντωνά: «Δεν κρύβω τη σχέση μου με τον Γιώργο Λιάγκα»

Metrosport Team28 Σεπτεμβρίου 2024

Αν και όπως δήλωσε δεν της αρέσει να προβάλλει την προσωπική της ζωή, η Μαρία Αντωνά δεν κρύβει τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ήταν μαζί του όταν εκδηλώθηκε φωτιά στο σπίτι του παρουσιαστή.

Παραμένουν μαζί η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δεν κρύβει τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα, αν και όπως ανέφερε δεν της αρέσει να προβάλλει την προσωπική της ζωή.

Μάλιστα ήταν μαζί όταν εκδηλώθηκε φωτιά στο σπίτι του παρουσιαστή. Αρχικά η Μαρία Αντωνά αναφέρθηκε στο καλοκαίρι που πέρασε: «Όλα τα καλοκαίρια είναι ξεχωριστά. Για μένα ήταν ένα ιδιαίτερο καλοκαίρι γιατί ήρθα και από ένα ριάλιτι επιβίωσης, οπότε είχα μεγάλη ανάγκη να ξεκουραστώ, πέρασα πολύ όμορφα».

Όσον αφορά στις πρωινές εκπομπές που επιλέγει να παρακολουθεί απάντησε: «Από τα πρωινά, παρακολουθώ όλες τις εξελίξεις που παίζουν στα sites γιατί τηλεόραση δε βλέπω πολύ. Παρακολουθώ αυτά που πρωταγωνιστούν, τη φίλη μου τη Σταματίνα, την Κατερίνα, τον Γιώργο, όλες τις εκπομπές».

Σχετικά με τη φωτιά που ξέσπασε στο σπίτι του Γιώργου Λιάγκα τόνισε: «Αυτά δεν είναι ωραίο να σχολιάζονται. Μια φωτιά σε ένα σπίτι δεν είναι lifestyle, είναι όντως μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Δε θα ήθελα να πω τίποτα παραπάνω σε σχέση με αυτό.

Νομίζω ότι έχει ήδη απαντηθεί ότι ήταν να απαντηθεί. Είμαι κι εγώ άνθρωπος, έχω κι εγώ άποψη, δεν είναι lifestyle αυτό το θέμα. Δεν έχω έρθει γι’ αυτό εδώ σήμερα. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την ερώτηση. Οτιδήποτε άλλο θέλετε να συζητήσουμε….

Δε με ενοχλεί που με ρωτάνε για τη σχέση μου. Δεν έχω κρύψει κάτι σε ότι έχει να κάνει με το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής. Απλά στη φάση που είμαι τώρα δεν είναι κάτι που θέλω να υπερπροβάλλω».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.