Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε με... «Live you» στον ΣΚΑΙ

Metrosport Team06 Αυγούστου 2024

Στα γνώριμα μέρη του ΣΚΑΪ επιστρέφει η Μαρία Αναστασοπούλου, μετά τη διετή παραμονή της στον ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ενώνει τις δυνάμεις της με τον Άρη Πορτοσάλτε, δίνοντας φωνή στον πολίτη που «θέλει να βρε το δίκιο του».

 «Η λύση θα δοθεί εδώ» ακούμε να λέει η Μαρία Αναστασοπούλου, η οποία διαβεβαιώνει τους τηλεθεατές ότι η φωνή τους θα ακουστεί, όσο ψηλά κι αν χρειαστεί.

Μάλιστα, το τηλεοπτικό ζευγάρι θα αναλάβει τη ζώνη όπου μέχρι πρότινος βρισκόταν η Φαίη Σκορδά με την παρέα της, με περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την εκπομπή να ανακοινώνονται το επόμενο διάστημα. 

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για τη Μαρία Αναστασοπούλου

«LIVE YOU… Με τον Άρη Πορτοσάλτε και τη Μαρία Αναστασοπούλου… Έρχεται στον ΣΚΑΪ.

LIVE YOU, η καινούργια, καθημερινή εκπομπή με τον Άρη Πορτοσάλτε και την Μαρία Αναστασοπούλου έρχεται στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Πρωταγωνιστές της εκπομπής οι πολίτες, με τις καταγγελίες, τις ιδέες και τις προτάσεις τους.

Ό,τι συμβαίνει την στιγμή που συμβαίνει, ό,τι προβληματίζει την κοινωνία, είναι LIVE YOU και είναι στον ΣΚΑΪ. Με ρεπορτάζ, έρευνες και συνεντεύξεις, το LIVE YOU θα συνομιλεί ζωντανά με τους τηλεθεατές, θα αναζητά καθημερινά λύσεις και απαντήσεις, θα ρίχνει φως σε σοβαρά θέματα που καίνε, θα είναι η φωνή όσων πρέπει να ακουστούν. Από τον Σεπτέμβριο, όλες οι εξελίξεις, στο LIVE YOU καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, με τον Άρη Πορτοσάλτε και τη Μαρία Αναστασοπούλου».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.