Μαράια Ριντλσπρίγκερ: Ποια είναι η γυναίκα που παντρεύεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Metrosport Team01 Σεπτεμβρίου 2024

Με τα δεσμά του γάμου αναμένεται να δεθούν σήμερα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η αγαπημένη του, Μαράια Ριντλσπρίγκερ, με την all star τελετή να τελείται στο Costa Navarino.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η θρησκευτική τελετή έρχεται να ολοκληρώσει τις γιορτινές εκδηλώσεις που οργάνωσε το ζευγάρι, ενώ, λόγω του διαφορετικού θρησκεύματος, θα είναι... διπλή.

Μεταξύ των περίπου 200 προσκεκλημένων, το «παρών» στο γάμος φέρεται να δίνουν ο Λεμπρόν Τζέιμς, οι ιδιοκτήτες των Μιλγουόκι Μπακς και συμπαίκτες του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο Βασίλης Σπανούλης, ο Νίκος Ζήσης και Εμμανουήλ Καραλής.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, στις 18:30 θα ακολουθήσει η δεξίωση, στην οποία θα παραστεί και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Εκείνο όμως που δεν γνωρίζουν αρκετοί αφορά στο ποια είναι η γυναίκα που παντρεύεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο...

Ο λόγος για την 32χρονη Μαράια Ριντλσπρίγκερ, που γεννήθηκε στις 17 Σεπτέμβρη του 1992 στην Καλιφόρνια και έχει δύο ακόμα μικρότερες αδερφές, την Μακάιλα και τη Mάγια.

Τόσο η Mαράια όσο και οι αδερφές της υπήρξαν σπουδαίες αθλήτριες στο βόλεϊ, ενώ η σύζυγος του Greek Freak φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Rice στο Χιούστον του Τέξας από το 2010 έως το 2014, από όπου αποφοίτησε με πτυχίο στη διαχείριση αθλημάτων και την κοινωνιολογία. 

Mάλιστα, ως φοιτήτρια, εργάστηκε στο Summer League του NBA ως ασκούμενη για δύο συνεχόμενα έτη, ενώ μετά την αποφοίτησή της, εργάστηκε στις επιχειρήσεις μπάσκετ για τους Philadelphia 76ers.

Αξίζει να σημειωθεί πως το ζευγάρι γνωρίστηκε το καλοκαίρι του 2016, σε κοινή παρέα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.