Μαράια Κάρει: Βαρύ και διπλό πένθος για τη διάσημη τραγουδίστρια

Metrosport Team28 Αυγούστου 2024

Σε βαρύ πένθος βρίσκεται η Μαράια Κάρεϊ, καθώς απεβίωσαν την ίδια ημέρα η μητέρα της, Πατρίσια, και η αδερφή της, Άλισον.

 Τη δυσάρεστη είδηση αποκάλυψε η ίδια η 55χρονη σταρ, σημειώνοντας ότι «η καρδιά μου ράγισε από την απώλεια της μητέρας μου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Δυστυχώς, τα γεγονότα πήραν τραγική τροπή και η αδερφή μου έχασε επίσης της ζωή της την ίδια ημέρα».

Μέχρι στγιμής, δεν γνωστοποιήθηκαν περισσότερες λεπτομέρειες για τα αίτια θανάτου των δυο γυναικών.

Η 87χρονη Πατρίσια Κάρεϊ ήταν σταρ της όπερας και καθηγήτρια φωνητικής και ήταν γνωστή η δύσκολη σχέση της με την κόρη της, με τη διάσημη Μαράια να αναφέρει ότι «σε επαγγελματικό επίπεδο κυριαρχούσε η ζήλεια λόγω της επιτυχίας, αλλά όταν το πρόσωπο που ζηλεύει είναι η μητέρα σου και εσύ το καταλαβαίνεις σε πολύ νεαρή ηλικία, τότε τα πράγματα γίνονται χειρότερα».

Οι σχέσεις της Κάρεϊ και με την μεγαλύτερη αδερφή της ήταν επίσης περίπλοκες, καθώς στην αυτοβιογραφία της είχε αναφερθεί στις αποστάσεις που είχε η ίδια πάρει από εκείνη και τον αδερφό τους, Μόργκαν, τονίζοντας ότι «ήταν ψυχολογικά και πρακτικά ασφαλέστερο για εμένα στο να μην έχω καμία επαφή μαζί της».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.