Μαντζούκας: «Στον Άρη θα δείξω τι μπορώ να κάνω»

Metrosport Team18 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Λευτέρης Μαντζούκας, μίλησε στο Metrosport.gr, για τους προσωπικούς στόχους του, την περσινή του χρόνια στον Παναθηναϊκό και την αλλαγή που έκανε φέτος ερχόμενος ως δανεικός στον Αρη.

Συνέντευξη: Χρήστος Περδίκης


Για τους προσωπικούς του στόχους: «Δεν αλλάζει τίποτα φέτος, ως προς το πλάνο μου, ακόμα και αν άλλαξα ομάδα. Πρέπει κάθε φορά να δίνω το 100% σε οτιδήποτε μου ζητήσει η ομάδα κάθε φορά. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ (σ.σ. Άρης), καθώς μπορώ να δείξω και με περισσότερες εύκαιρες τι είμαι ικανός να κάνω μέσα στο γήπεδο.»

Για την περσινή σεζόν στον Παναθηναϊκό: «Ήταν ανταγωνιστικό περιβάλλον τα δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό. Επίσης, ο Παναθηναϊκός έχει πιο πολλά παιδιά, που έχουν εμπειρία και έχουν παίξει περισσότερες φορές στο υψηλότερο επίπεδο και τους εμπιστευόταν ο προπονητής (σ.σ. Αταμάν).»

Για την Εθνική ανδρών: «Αναμφίβολα, θα ήθελα να καθιερωθώ στη θέση μου και στην Εθνική ανδρών. Είναι το όνειρο κάθε Έλληνα καλαθοσφαιριστή. Είναι κι αυτός ένας από τους στόχους μου.»

Για τους στόχους της ομάδας

«Ο στόχος είναι να φέρουμε μία μεγάλη διάκριση με τον Άρη, όπως να πάμε ψηλά στο Eurocup. Μέσα από την ατομική πρόοδο θα έρθει και η ομαδική. Κάθε μέρα ερχόμαστε ο καθένας στο γήπεδο με έναν συγκεκριμένο στόχο. Μόνο εάν πάει καλά η ομάδα, μπορεί και ο καθένας να αναδείξει την προσωπική του πρόοδο. Θέλουμε και προπονούμαστε καθημερινά, να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και σε Ελλάδα και σε Ευρώπη.»

Για τη διαδρομή Ιωάννινα-Πάτρα-Αθήνα-Θεσσαλονίκη:

  «Δε μου λείπουν τα Ιωάννινα, καθώς έφυγα σε μικρή ηλικία από εκεί, στο δημοτικό. Ωστόσο, τα πιο ωραία μου χρόνια τα πέρασα στην Πάτρα, που ήμουν έως τα 18 έτη. Εκεί πέρασα όλο το Γυμνάσιο και το Λύκειο εκεί. Ήταν τα πιο ανέμελα χρόνια και τα «παιδικά. Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.