Μάντζιος στους παίκτες του: «Μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα»

Γιώργος Στράντζαλης22 Οκτωβρίου 2024

Με το βλέμμα στο ΟΑΚΑ είναι από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη, που επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό. Οι Κιτρινόμαυροι με ανεβασμένη ψυχολογία μετά τη νίκη κόντρα στην Καλλιθέα και το 4 στα 4 προετοιμάζονται για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (27/10) αλλά και για το ματς Κυπέλλου που ακολουθεί με την ΑΕΚ (30/10) στην OPAP Arena.

Όπως συνηθίζει να κάνει ο Άκης Μάντζιος το τελευταίο διάστημα και πριν από την πρώτη προπόνηση κάθε εβδομάδας μιλάει στους ποδοσφαιριστές του. Ετσι έπραξε και σήμερα.

«Θέλω να σας συγχαρώ για τη νίκη και την εμφάνιση. Κάναμε μια πολύ καλή εμφάνιση και με υπομονή ήρθε η νίκη που ήταν σημαντική από πολλές απόψεις απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε μαζική άμυνα», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Με το ίδιο σκεπτικό και την ίδια προσέγγιση σε όλα τα ματς . Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι. Με το ίδιο πνεύμα θα συνεχίσουμε και με την ποιότητα που έχουμε μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα ακόμη».

Ο προπονητής του Άρη επικέντρωσε τους ποδοσφαιριστές του αποκλειστικά στο ντέρμπι στο ΟΑΚΑ, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί κομβικό για τη συνέχεια. «Τώρα σκεφτόμαστε μόνο τον Παναθηναϊκό. Μας περιμένει ένα δύσκολο και απαιτητικό ματς το οποίο θα προσεγγίσουμε όπως όλα μέχρι τώρα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.