Μάντζιος: «Στον Άρη δεν μπορείς να αρνηθείς»

Metrosport Team01 Σεπτεμβρίου 2023

Η δεύτερη θητεία του Άκη Μάντζιου στον πάγκο του Άρη αρχίζει σε μία πιεστική περίοδο για την ομάδα που δεν μπήκε καθόλου καλά στη σεζόν. Ο έμπειρος προπονητής έπιασε δουλειά και θα κοουτσάρει την ομάδα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Μίλησε στη NOVA γι' αυτόν τον αγώνα αλλά και την αποστολή που έχει αναλάβει.

«Στον Άρη δεν μπορείς να αρνηθείς πράγματα. Είναι μεγάλη ομάδα, με στόχους. Μιλήσαμε με τον πρόεδρο και αναλύσαμε κάποια πράγματα, που πρέπει να γίνουν για να διορθωθεί η κατάσταση. Νομίζω ότι αυτά θα γίνουν, ώστε σταδιακά να αρχίσει η ομάδα να δείχνει το πραγματικό της πρόσωπο και να αποδίδει καλό ποδόσφαιρο».

Για τα χαρακτηριστικά της ομάδας που βρήκε, είπε: «Πρόκειται για μια νέα ομάδα, με πολλά νέα σε ηλικία παιδιά. Μια ομάδα, οι παίκτες της οποίας θέλουν τον χρόνο τους για να μάθουν ο ένας τον άλλον στα αποδυτήρια. Το θετικό στοιχείο είναι ότι πρόκειται για παίκτες που έχουν καλούς χαρακτήρες κι αυτό διαμορφώνει θετικό κλίμα στα αποδυτήρια».

Αναφερόμενος στον παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, με τον οποίο μάλιστα συνεργάστηκε πριν λίγους μήνες, τόνισε: «Ο Αστέρας είναι μια σοβαρή ομάδα. Είναι διαφορετική σε σχέση με την περασμένη σεζόν, που είχε προβλήματα από την αρχή της προετοιμασίας. Είναι δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα. Το κυριότερο, όμως, είναι να είμαστε εμείς όπως πρέπει. Μόνο έτσι θα έχουμε απαιτήσεις από τον αγώνα».

Δεν άλλαξαν τα δεδομένα για Κουέστα και Σαβέριο

Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο (2/9) το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης (3/9), στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Stoiximan Super League». 

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού αγώνα στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00). Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε απογευματινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (ενεργοποίηση, αμυντική και επιθετική τακτική και ολοκληρώθηκε με στατικές φάσεις). Ο Χουλιάν Κουέστα, που καθημερινά ανεβάζει ρυθμό, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Κίκε Σαβέριο, ενώ ο Ζαν Ζουλ Εμβοντό έκανε θεραπεία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.