Μάντζιος: «Σημαντική νίκη απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο, υπήρξε βελτίωση»

Metrosport Team24 Αυγούστου 2024

Αποστολή στις Σέρρες: Γιώργος Στράντζαλης

Ο Άκης Μάντζιος μετά την εκτός έδρας νίκη του Άρη απέναντι στον Πανσερραϊκό, για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League, μίλησε στην κάμερα της Nova και τόνισε πως είναι σημαντική η νίκη, ενώ ανέφερε ότι η ομάδα ήταν βελτιωμένη σε σχέση με την πρώτη αγωνιστική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Η νίκη ήταν το ζητούμενο σήμερα, απέναντι σε ένα δύσκολο γήπεδο και αντίπαλο. Ξέραμε πως θα αμυνθεί σε όλο το γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο σε κάποιο διάστημα δεν ήμασταν καλοί, δεν είχαμε τον ρυθμό που θα θέλαμε, παίζαμε αργά, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο και σε κάποια σημεία στο πρώτο είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε περισσότερα γκολ. Το σημαντικό είναι η νίκη, η εμφάνιση και συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο που και σήμερα μας ακολούθησε και μας βοήθησε πάρα πολύ.

Ήμασταν βελτιωμένοι σε σχέση με το πρώτο ματς. Θεωρώ πως ήμασταν πιο δημιουργικοί, κάναμε πολλές φάσεις κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, θέλουμε όμως ακόμα πράγματα να βελτιώσουμε, είμαστε μια καινούργια ομάδα, αλλά το καλό είναι πως έχουμε καλούς παίκτες με προσωπικότητα και αυτό φάνηκε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.