Μάντζιος: «Όταν αποκτήσουμε ομοιογένεια θα είμαστε μια πολύ καλή ομάδα»

Metrosport Team18 Αυγούστου 2024

Τη νίκη άξιζαν να πάρουν οι «κίτρινοι» σύμφωνα με όσα είπε ο Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης του Ατρομήτου με τον Άρη για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1 ενώ τόνισε ότι η ομάδα θέλει ακόμη δουλειά.

«Ήταν ένα αποτέλεσμα το οποίο δεν θέλαμε. Ηρθαμε για να κερδίσουμε. Είχε καλό ρυθμό το ματς αλλά έλειπαν οι φάσεις. Αν μία ομάδα το άξιζε λόγω φάσεων ήμασταν εμείς. Στα τελευταία λεπτά προσπαθήσαμε, ήμασταν γύρω γύρω από την περιοχή αλλά δίχως τη μεγάλη ευκαιρία για να πάρουμε το ματς. 

Πρέπει να αναλογιστούμε ότι πολλά παιδιά ήρθαν πρόσφατα, δείχνουν ότι είναι πολύ καλοί παίκτες και όταν αποκτήσουμε ομοιογένεια, θα είμαστε μία πολύ καλή ομάδα. Συν την απουσία του Σίστο και των τιμωρημένων. Ζούμε τα παιδιά καθημερινά. Θεωρώ ότι όταν τελειώσουν οι μεταγραφές θα είμαστε μία πάρα πολύ καλή ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα». 

 Για τον Ντιαντί: «Έχει ένα απίστευτο θράσος… Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής και έχει μέλλον. Σίγουρα θέλει προσαρμογή, η γλώσσα είναι θέμα αλλά ακούει και έχει τρομερό ταλέντο». 

 Για το 1-1 και τον βαθμό της ισοπαλίας: «Είχαμε καλύτερες ευκαιρίες και μετά το 1-1… Δεν έγιναν οι κλασσικές ευκαιρίες αλλά αν μία ομάδα άξιζε τη νίκη ήμασταν εμείς. Τρία παιδιά της αρχικής ενδεκάδας ήταν λίγες μέρες μαζί μας αλλά προσπάθησαν. Κάποια στιγμή ίσως χάσαμε κάποια μέτρα αλλά δεν απειληθήκαμε ακόμα». 

Τον Φαμπιάνο: «Είναι πολύ σημαντική προσθήκη. Η αξία και η ποιότητά του είναι γνωστές. Έχει όμως δύο προπονήσεις. Είχα σκοπό να του δώσω λίγο χρόνο αλλά το ματς δεν πήγε όπως θέλαμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.