Μάντζιος: «Μένουμε προσγειωμένοι, έχουμε περιθώρια να γίνουμε καλύτεροι»

Γιώργος Στράντζαλης09 Οκτωβρίου 2024

Στο διάστημα της διακοπής του Πρωταθλήματος το πλάνο του Ακη Μαντζιου έχει ξεκαθαρίσει στόχευση στην ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση της ομάδας του, αλλά και την ουσιαστική ενσωμάτωση κάποιων παικτών όπως είναι για παράδειγμα ο Ρόμπιν Κουάισον.

Μέσα από τις καθημερινές προπονήσεις προσπαθεί βέβαια να κρατήσει άπαντες σε εγρήγορση ούτως ώστε με την επανέναρξη του Πρωταθλήματος ο Άρης να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε με τις τέσσερις διαδοχικές νίκες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αυτό το επιδιώκει και μέσα από τις κουβέντες που κάνει με τους ποδοσφαιριστές του, όπως για παράδειγμα αυτή που είχε σήμερα πριν την έναρξη του πρωινού προγράμματος, ζητώντας προσγείωση και δουλειά, προκειμένου η ομάδα να εξελιχθεί και να βελτιώσει κομμάτια του παιχνιδιού της.

Αρχικά, ο Άκης Μάντζιος, είπε: 

«Συγχαρητήρια για τη νίκη (σ.σ. στο ματς με τη Λαμία), μπήκαμε από την αρχή στο ματς με μεγάλη σοβαρότητα και επιθετικότητα. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε εξαιρετική εικόνα με πολλά στοιχεία που δουλεύουμε όλο αυτό το διάστημα, δείχνοντας ακόμα μια φορά ότι είμαστε μια πολύ καλή και ποιοτική ομάδα. Παίξαμε πολύ όμορφο και κάθετο ποδόσφαιρο».

Όσο για τη συνέχεια, ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε προς τους παίκτες του: 

«Έχουμε πολλά περιθώρια να βελτιωθούμε και να γίνουμε ακόμα καλύτεροι. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, γιατί έχουμε μπροστά μας δύσκολα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.