Μάντζιος: «Η προκήρυξη ήταν ξεκάθαρη και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχουν οπαδοί»

Metrosport Team24 Μαΐου 2024

Διψάει για το τρόπαιο ο Άρης και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να φέρει το τρόπαιο στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με όσα είπε ο Άκης Μάντζιος στη συνέντευξη τύπου πριν τον μεγάλο τελικό ενώ άφησε αιχμές για τη μη ύπαρξη οπαδών στις κερκίδες.

 Για το αν υπάρχει φαβορί στον τελικό: «Ένας τελικός είναι τελικός. Δεν υπάρχει φαβορί. Είναι θέμα ημέρας, η πνευματική προετοιμασία παίζει ρόλο. Η έλευση του κ. Κόντη αλλάζει τα δεδομένα αλλά γνωρίζουμε πως θα παρουσιαστεί. Δεν θα εκπλήξει καμία ομάδα την άλλη. Είναι θέμα ποιότητας, συγκέντρωσης και λαθών. Έχουμε απίστευτη ορμή και πίστη από τον κόσμο για να φέρουμε το κύπελλο στη Θεσσαλονίκη».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΡΑΝΤΖΑΛΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

ΤΑΝΙΑ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΟΥ

Για το αν θα παίξουν ρόλο οι αναμετρήσεις των δυο ομάδων στα πλέι οφ: «Και οι δυο ομάδες θέλουν το τρόπαιο. Εμείς στα πλέι οφ δεν είχαμε βαθμολογικό κίνητρο αλλά προσπαθούσαμε να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε όλους. Το αυριανό ματς είναι κάτι διαφορετικό. Ο τελικός είναι μια κατηγορία μόνος του».

Για το γεγονός ότι σε έναν ελληνικό τελικό βρίσκονται δύο Έλληνες προπονητές: «Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμένα που βρίσκομαι στον τελικό και απέναντι από έναν Έλληνα προπονητή. Δεν υπάρχει εμπιστοσύνη για τον Έλληνα προπονητή αλλά δεν ξέρω και πόσο μπορεί να αλλάξει αυτό εύκολα. Θα ήταν καλό να είχαμε τον κόσμο μαζί μας. Η προκήρυξη ήταν ξεκάθαρη και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν υπάρχουν οπαδοί. Αν θέλεις να φτιάξεις το γήπεδο το φτιάχνεις και σε αυτό είναι υπεύθυνοι και η Ομοσπονδία και το κράτος».

Για την τελευταία πρόκριση του Άρη με πέναλτι του Άκη Μάντζιου και το αν είναι σημάδι για τον αυριανό τελικό: «Με πήγες πολλά χρόνια πίσω. Δεν ξέρω αν είναι σημάδι, μακάρι να είναι και να πάρουμε το κύπελλο εμείς».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.