Μάντζιος: «Είναι σημαντικός βαθμός για την ψυχολογία μας»

Metrosport Team17 Σεπτεμβρίου 2023

Ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος, μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ (0-0) μίλησε στην κάμερα της Nova και μεταξύ άλλων ανέφερε πως η ισοπαλία μπορεί να δώσει ψυχολογία στην ομάδα του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι τακτικής και από τις δύο ομάδες. Χωρίς κλασσικές φάσεις. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο βάσει της εικόνας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Είναι ένα τοπικό ντέρμπι που σημαίνει πολλά για εμάς. Εμείς θα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι και ο Άρης θα γίνει μία πολύ καλή ομάδα στο επόμενο χρονικό διάστημα».

Για την βελτίωση στην άμυνα: «Οι στόχοι του Άρη είναι να είναι ψηλά. Θα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά κομμάτια στο παιχνίδι μας και σε κάθε αγώνα θα είμαστε και καλύτεροι. Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα που προέκυψαν χθες το απόγευμα και σήμερα το πρωί με τους Νταρίντα και Τζούρασεκ να μένουν εκτός. Ο Ρουπ έκανε ένεση για να παίξει, έτσι είχαμε προβλήματα στον άξονα. Έγινε διαχείριση και όλα τα παιδιά ανταποκρίθηκαν καλά».

Για το τι σημαίνει ο πόντος αυτός για τον Άρη: «Είναι σημαντικός βαθμός για την ψυχολογία μας. Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε, πήραμε έναν πόντο. Μας χρειάζεται κάθε πόντος για την συνέχεια».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.