Μάντζιος: «Αυτά τα ματς πρέπει να τα κερδίζουμε»

Metrosport Team04 Οκτωβρίου 2024

Για την αναμέτρηση με τη Λαμία και τη μεγάλη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ μίλησε στη NOVA ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος αναφέρθηκε στην κατάσταση των παικτών του, αλλά και το πώς θα αντιμετωπίσουν την ομάδα από τη Φθιώτιδα, η οποία αναμένεται να παίξει... κλειστά.

Ο προπονητής του Άρη, είπε αρχικά:

“Είμαστε σε καλή κατάσταση. Αφού κερδίσαμε δύο ντέρμπι στη σειρά, με καλή εικόνα στο γήπεδο, τα αφήνουμε πίσω μας και κοιτάζουμε το επόμενο ματς, που έρχεται. Πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε. Πρέπει να προετοιμαστούμε γι’ αυτό που ακολουθεί. Αυτό θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι κι αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι παίκτες. Η παγίδα είναι να μην έχουμε την ίδια νοοτροπία με αυτήν που είχαμε στα ντέρμπι. Αν συμβεί αυτό, μπορεί να έχουμε απώλειες. Οπότε, από την πρώτη μέρα μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το συζητήσαμε με τους ποδοσφαιριστές μας, για να καταλάβουν ότι τέτοιου είδους παιχνίδια (σ.σ. όπως αυτό με τη Λαμία που ακολουθεί) είναι πολύ σημαντικά για μας”.

Σε ερώτηση για το αν πέρασε το μήνυμα στα αποδυτήρια, απάντησε με σιγουριά:

 “Πιστεύω ότι το κατάλαβαν. Είναι επαγγελματίες, αντιλαμβάνονται τι συμβαίνει και γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουμε. Ξέρουν πώς πρέπει να μπαίνουμε στα παιχνίδια και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει και στον αγώνα με τη Λαμία”.

Για το αν έγινε μάθημα στην ομάδα το αποτέλεσμα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Μάντζιος τόνισε: 

“Το θέμα είναι πώς το βλέπεις εκείνο το παιχνίδι. Σίγουρα, χάσαμε βαθμούς. Από την άλλη, όμως, η ομάδα αγωνιστικά δεν ήταν τόσο κακή, ώστε να έχει αυτή την απώλεια. Πρέπει να συνυπολογίσουμε και την απώλεια βαθμών από άλλους παράγοντες σε εκείνο το παιχνίδι”.

Ερωτηθείς για τη Λαμία και την έλευση του νέου της προπονητή, Λεωνίδα Βόκολου, σημείωσε:

“Πράγματι, περιμένουμε ότι θα υπάρχουν διαφορετικά στοιχεία στο παιχνίδι της Λαμίας, με το νέο της προπονητή (σ.σ. τον Λεωνίδα Βόκολο), με τον οποίο έκανε την καλύτερη πορεία της στο πρωτάθλημα, φτάνοντας ως τα πλέι οφ την περασμένη σεζόν. Γενικώς, είναι ένα παιχνίδι που θέλει προσοχή από εμάς. Το κυριότερο για εμάς είναι να μπούμε στην αναμέτρηση όπως πρέπει, με τη σοβαρότητα και τη νοοτροπία που πρέπει, για να νικήσουμε”.

Και πρόσθεσε αναφορικά με το πώς περιμένει ότι θα εμφανιστεί ο ερχόμενος αντίπαλος με τον Λεωνίδα Βόκολο στον πάγκο: 

“Θα βάλει τα δικά του στοιχεία ως προπονητής, διαφορετικά σε σχέση με αυτά που παρουσίαζε η ομάδα μέχρι τώρα. Είναι πολύ καλός προπονητής, που θέλει το χρόνο του στην ομάδα. Όπως και να έχει, εμείς πρέπει να σεβαστούμε τον αντίπαλο και να είμαστε πολύ πειθαρχημένοι στο παιχνίδι μας από την αρχή”.

Για τα προβλήματα τραυματισμών:

 “Πράγματι, έχουμε προβλήματα στην άμυνα. Θα περιμένουμε μέχρι τελευταία στιγμή να δούμε ποιοι θα μπορέσουν να είναι κοντά μας στην αποστολή, εκτός βεβαίως του Βέλεθ (σ.σ. είναι και τιμωρημένος ο Ισπανός), για να μπορέσουμε να καταστρώσουμε τα σχέδιά μας καλύτερα”.

Και κλείνοντας, κατέληξε ως εξής:

“Είναι από τα παιχνίδια που πρέπει να κερδίζουμε… Αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζουμε! Όσον αφορά την κλήρωση στο Κύπελλο με την ΑΕΚ, είναι ντέρμπι. Θα ασχοληθούμε με το Κύπελλο, όμως, όταν έρθει η ώρα να το κάνουμε”.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.