Μάντζιος: «Δώσαμε δικαιώματα στη Νίκη Βόλου, είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να αντέχουμε την πίεση»

Metrosport Team30 Ιανουαρίου 2024

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στη χαλαρότητα που έδειξε η ομάδα του και έδωσε δικαιώματα στην αντίπαλό της ενώ τόνισε πως ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να αντέχει την πίεση.

Αναλυτικά όσα είπε: στη συνέντευξη Τύπου: 

«Καταρχάς, το σημαντικότερο όλων είναι η πρόκριση. Από εκεί και πέρα, όταν προέρχεται από ένα 3-0 το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι η διαχείριση της σοβαρότητας που οφείλεις να δείξεις. Σε γενικές γραμμές παρουσιάσαμε χαλαρότητα, δώσαμε δικαιώματα στη Νίκη Βόλου η οποία απέκτησε περισσότερες ελπίδες για να μας ασκήσει πίεση καθώς είναι καλή ομάδα», είπε και στη συνέχεια ρωτήθηκε για τα πρόσωπα, όπως για παράδειγμα, για τα πολλά λεπτά συμμετοχής που πήρε ο Μανού Γκαρθία.

«Ίσως τον φορτώνουμε περισσότερο απ’ όσο πρέπει. Έχω ξαναπεί ότι έχουμε συγκεκριμένο πρόγραμμα για τον Μανού. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να παίζει συνεχόμενα παιχνίδια, οπότε χρειάζεται χρόνο για να ανταπεξέλθει στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν», είπε και ρωτήθηκε για την επιστροφή του Φραν Βέλεθ ο οποίος επίσης αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο καθώς προερχόταν από τρίμηνη απουσία. «Είχε ένα πρόβλημα πριν το ματς κι έπρεπε να βγει. Δεν περίμενα να παίξει 90 λεπτά. Είχαμε προετοιμαστεί. Το σημαντικό όμως είναι ότι αισθάνεται καλά».

Ερωτηθείς για τον στόχο του Κυπέλλου κι αν αυξάνεται η πίεση, ο Ακης Μάντζιος ήταν κάθετος. «Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να αντέχει στην πίεση. Το θέλουμε, ζούμε γι’ αυτό και θέλουμε να πάμε ως το τέλος», είπε και στον επίλογο των δηλώσεών του αναφέρθηκε στον Παύλο Κυριακίδη ο οποίος πρόσφατα έχασε τη σύζυγό του. «Να είναι γερός και να προχωρήσει τη ζωή του μέσα από αυτή τη μεγάλη δυσκολία», είπε μεταξύ άλλων.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.