Μαντζάρης: «Πίστευα ότι ο Θερμαϊκός Θέρμης θα είναι πρωταγωνιστής»

Metrosport Team21 Οκτωβρίου 2023


Ο Θερμαϊκός Θέρμης αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, καθώς σε έξι ματς έχει πέντε νίκες και μία ισοπαλία. Ο γκολκίπερ του συλλόγου, Γιάννης Μαντζάρης για τη θετική εκκίνηση στο Πρωτάθλημα, το τι έπαιξε ρόλο σ’ αυτό αλλά και τη συνέχεια στη Γ’ Εθνική, δήλωσε στον Παύλο Κερασιώτη: «Η χρονιά ξεκίνησε ιδανικά. Βρίσκομαι στην ομάδα από την πρώτη μέρα της προετοιμασίας και πίστευα εξ αρχής ότι δεν θα είμαστε κομπάρσοι αλλά πρωταγωνιστές. 

Το μόνο που μου προκάλεσε έκπληξη είναι ότι βγάζουμε ένα χαρακτήρα στα δύσκολα, κάτι το οποίο είχα την εντύπωση ότι οι ομάδες χρειάζονται χρόνο για να αναπτύξουν. Ομως εμείς έχουμε καταφέρει δυο ανατροπές και μια ισοπαλία, ενώ βρισκόμασταν πίσω στο σκορ. 

Αξίζει να αναφέρουμε είναι πως η ομάδα έχει μια κανονικότητα ως προς την δομή και την οργάνωση της με αποτέλεσμα όλοι οι ποδοσφαιριστές να είναι αποκλειστικά συγκεντρωμένοι στο αγωνιστικό κομμάτι. Δηλαδή να προπονούνται σωστά και να δουλεύουν ώστε να βελτιώνονται και όλο αυτό το πιστώνεται η διοίκηση που επέλεξε αυτόν τον προπονητή κ. Γιώργο Κούτση και αυτός τους συνεργάτες του, οι οποίοι με το επίπεδο γνώσης και ικανότητας που έχουν χτίσανε το αποτέλεσμα που βλέπουμε.

 Η συνέχεια δεν θα είναι ούτε πιο εύκολη, ούτε πιο δύσκολη απ’ ότι ήταν το ξεκίνημα.

 Αυτά που πρέπει να κάνουμε παραμένουν τα ίδια, μόνο που αλλάζει είναι πως σήμερα έχουμε ένα δείγμα γραφής το οποίο μας δείχνει ότι είμαστε στον σωστό δρόμο. Δεν είμαστε ούτε στα μισά αυτού του δρόμου εύχομαι ελπίζω και θα προσπαθήσω τόσο εγώ όσο και όλοι οι συμπαίκτες μου να συνεχίσουμε εξίσου και ακόμα καλύτερα. Ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.