Μαντζάρης για Θέρμη: «Βάση η φετινή χρονιά για κάτι καλύτερο στο μέλλον»

Metrosport Team21 Μαΐου 2024

Ο Θερμαϊκός Θέρμης τερμάτισε στην 5η θέση του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Ο τερματοφύλακας του συλλόγου, Γιάννης Μαντζάρης έπαιξε σε 32 αγώνες στο Πρωτάθλημα και κράτησε ανέπαφη την εστία του σε 12 αγώνες. 

Ο 27χρονος γκολκίπερ μιλώντας για την χρονιά που τελείωσε και αν νιώθει δικαιωμένος με την επιλογή του το καλοκαίρι, είπε

στον Παύλο Κερασιώτη: «Σε προσωπικό επίπεδο νιώθω ικανοποιημένος από τη συνεργασία μου με τον Θερμαϊκό. Μου συμπεριφέρθηκαν άψογα σε όλα τα επίπεδα τόσο η διοίκηση όσο και το προπονητικό τιμ. Βρήκα ηρεμία και συνθήκες να δουλέψω και να βελτιωθώ». 

Πως κρίνεις την πορεία σας; «Η πορεία μας στο Πρωτάθλημα είχε δύο όψεις. Αφενός συγκριτικά με την περσινή πορεία της ομάδας είναι καλύτερη. Από την άλλη πιστεύω πως είχαμε την ποιότητα η την ικανότητα να τα πάμε ακόμα καλύτερα. Είναι στο χέρι όλων όσοι ασχολούνται με αυτή την ομάδα να χρησιμοποιήσουν αυτή τη χρονιά ως μια πολύ καλή βάση για κάτι καλύτερο στο μέλλον. Το κάτι καλύτερο δεν απέχει πολύ από το σημείο που βρισκόμαστε». 

Το στατιστικό με τα 12 παιχνίδια που δεν δέχθηκες γκολ σε 32 ματς και την δουλειά που έριξες ώστε να το πετύχεις; «Αν από άποψη στατιστικής κρίνεται θετικό, χαίρομαι που μπόρεσα να συμβάλω θετικά στην βαθμολογική θέση της ομάδας. Είναι ένα δείγμα γραφής της αξίας μου παράλληλα όμως είναι και αποτέλεσμα ομαδικής προσπάθειας που αποτελείται από τους συμπαίκτες μου αλλά και από τον προπονητή τερματοφυλάκων Βασίλη Καραντασιάδη που ξοδέψαμε μαζί ατέλειωτες ώρες στην προπόνηση με σκοπό να είμαστε ωφέλιμοι στην προσπάθεια της ομάδας». 

Για την επόμενη σεζόν, αν υπάρχει είτε πρόταση από άλλη ομάδα, είτε συζήτηση ανανέωσης με τον Θερμαϊκό; «Είναι νωρίς ακόμα για να τεθούν όλα τα θέματα επί τάπητος. Η ομάδα οργανώνεται και κάνει τα πλάνα της για τη νέα σεζόν. Ολα θα δρομολογηθούν σύμφωνα με αυτά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.